Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Těhotenství na střední škole

Od: ol* odpovědí: 10 změna:

Je mi 16 let, a pred tydnem jsem zjistila u gynekologa, ze jsem v osmem mesici.Neni na em skoro nic poznat jelikoz jsem oplacaejsi. Nejdrive jsem si myslela, ze nejlepsi zpusob by byl dat dite k anonimni adopci. Pote jsem se domluvila s mamkou, ze bych si normalne dodelala skolu a muj pritel taky. Byla by na meteřské za mě. Myslíte, že to jde?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

pred tydnem jsem zjistila u gynekologa, ze jsem v osmem mesici *zed*

a to, že jsi neměla půl roku menstruaci ti divné nebylo? Neděláš si z nás tak náhodou srandu?

ol*
hodnocení

Ani sama gynekoložka při normální prohlídce si nebyla úplně jistá až po ultrazvuku...Pohyby jsem žádné neměla...Menstruaci jsem mela normálně až ted poslední měsíc ne...Nevím proč bych mě být blbá.. s mým prospěchem a vzhledem ke škole na které jsem si myslím, že blbá opravdu nejsem. Kdž nemáte žádně pohyby a menzes normálně, nevím co je potom na tom divného..

hodnocení

0x

*ee* 8.mesic? A co menzes? Pohyby plodu? ...

hahanaj*
hodnocení

0x

pěkná pohádka fakt

ohneta*
hodnocení

0x
Třeba se spletla a myslela tim 8 týden.

geryw
hodnocení

0x

Pohádka. Prozradila ses. Takhle blbej člověk by nemohl chodit na střední školu!

ol*
hodnocení

Opravdu nevím z čeho bylo usouzeno, že je to pohádka.. Kdby to byla pohádka měla bych lepší věci na práci než se tu s tím psát...

ohneta*
Přijít na to ze si tehotna teprve měsíc před porodem je úspěch, horší by bylo, kdybys na to přišla až po porodu. Když si doktorka nebyla jista, tak by to poznala po rozboru krve, tak nám tady nekecej.

kikavalentova*
hodnocení

0x

Taky jsem měla zezačátku při těhotenství menstruaci a žádné pohyby jsem něměla ani břicho mi nerostlo nic, ani tvrdé jsem ho neměla. a když jsem šla na gyndu s tím problémem že jsme nedostala už měsíc nemstruaci tak mi řekl že jsem v 5 měsíci. tak se na mě nezlob se ale pohádka to být nemusí ale nwm no. tedkom jsem skoro v polovině 5-6 měsíce a už mi to bříško za ten měsíc celkem narostlo. tak nwm no jestli zrovna 8měsíc. to je trochu divný. ale žvot je různej a já se dívala na netu a byla tam paní a ta ani nevěděla že je těhotná dokud ji jeden den nezačali uplně bolesti břicha a nwm co všechno a pak do 3hodin porodila mimčo.

iz*
hodnocení

0x

Zajděte s maminkou na OSSZ a na kontaktní místo úřadu práce, tam byste měly zjistit vše potřebné k převedení péče o dítě na Vaši maminku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]