Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VŠ- obor specialni pedagog

Od: ht* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, chtěla bych jít studovat VŠ speciální pedagogika na Ostravskou. z čeho se dělají přijímačky,jak jsou náročné, někdo říkal, že i z PCse dělají testy?To by byl mazec s PC si zrovna netykám.hahaha

Jaká je šance, že budu přijata?Mám zájem pouze o dálkové studium.Poradí mi někdo, prosím?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

1x

Ahoj, za půlminutku jsem to měl ;). Výsledek zde A testy se nedělají z PC, ale na PC.

hodnocení

1x

Promiňte, mě zaráží to, že se zajímáte pouze o školu. Tu dokončíte s větším či menším úspěchem za několik málo let. A pak? Máte povahu, snahu a chuť využít tohle studium a dělat to, k čemu je škola určena. Cítíte se na to, že budete pracovat s postiženýma, nevzdělatelnýma dětma. S autisty a s jinými výchovnými a vzdělávacími problémy? Bude vás to bavit? Dovedete si to představit, pro co tahle škola připravuje budoucí pedagogy. Co budete dělat celý život? jestli je tomu tak, omlouvám se za blbé otázky*hej*

ht*
hodnocení

Můj sen je pracovat v pedag. psych poradně, jako spec. pedagog.Mám 3 děti.Zkušenosti s dětmi mám požehnaně,několik autistů znám také, 4x jsem byla v lázních, kde se léčí děti po obrnách,autistické,,,, myslím , že vím , co to obnáší...

mowla*
hodnocení

0x

Tady máš popis přijímacího řízení - pdf.osu.cz/... tady vzorový test - pdf.osu.cz/... ...

A neboj - pokud by se i dělal nějaký test "z PC", půjde o něco typu - zapni počítač, spusť Word a napiš tři slova kurzívou...

:-D

ht*
hodnocení

Jaké jsou Vaše dojmy, kdo tento obor již studujete? Je tam něco zvlášť náročné?Mohu studovat jen jeden jazyk, třeba JR?Je studium této školy náročnější než studium na VOŠ, nebo je to zhruba na stejné úrovni?

martinaa*
hodnocení

0x

Ostravu bohužel netuším, ale v Olmiku jsou přijímačky i z testu speciální pedagogiky, aby poznali, zda uchazeči o specce také něco vědí, protože ze všeobecného testu se to nepozná.

Šance jsou malé, to říkám narovinu, já se sice před pár lety dostala, ale jen díky tomu, že mám pajdák a tam je specky hodně. Hlásí se moc uchazečů, zase uvedu Olomouc - přijatých 36, uchazečů kolem 800... Brno je na tom hodně podobně, tam je ještě větší nával.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]