Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenost s webem seminarky.net

Od: jakubd* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, nemáte někdo prosím zkušenost s www.seminarky.net? Děkuji

J.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Používání obsahu Seminárek.cz je podvodem (studenti jsou povinni práce vypracovat sami), psaní pro Seminárky.cz napomáhá podvodům.

buss
hodnocení

0x

Podvod, kdo za tebe pak bude třeba pracovat, co budeš znát pro profesi?

doplněno 02.11.12 18:34:

A není problém to zjistit, žáci jsou tak oprsklí, nebo zdechlí, že to jen zkopírují sakumprásk se všemi chybami včetně formátování! Pak je za kouli! A oni se ještě divííí.
Ostatně stačí se podívat na int, jak se kopíruje, autorství úúúúpíí. Nicméne taháky se používají u maturit, tak i zkoušek na VŠ. A též se dají koupit diplomové práce, hnus!

askmenow*
hodnocení

0x

Moje zkušenost je taková, že většina učitelů dnes již dobře zná tyto weby a jejich obsah, a že v případě podezření si sem chodí práce kontrolovat. Pozor na to. Navíc využívání, nedej bože odevzdávání prací z takovýhle webů není jen podvod vůči učiteli, ale je to i nezákonné - jedná se o plagiátorství. pozor na to.

doplněno 02.11.12 19:32:

Zaměnilqa jsem to se seminarky.cz, kde jsou práce hotové, pardon.

doplněno 04.11.12 18:30:

jakubd: minimálně ivzez si nic nespletla... má pravdu

dzordz*

Podvod ano, ale plagiátorství? Zákazník dostane napsanou práci na míru, odlišnou od jakékoli jiné, kterou kdy dostali ostatní zákazníci. Dodavatel ji předá pouze zákazníkovi a nikomu jinému. Co se kde plagijuje? Je to prostý outsourcing. *nevi*

dfs
hodnocení

0x

Učitelky to znají jak své boty. Není problém zadat kus práce do úvozovek v google a vyhledat si, kde jsi to opsal/a.

jakubd*
hodnocení

Myslím, že jste si všichni totálně spletli web s http://seminarky.cz/. :)

iz*

I kdepak, nespletli: Web Seminarky.net pod nabídkou "kvalitních originálních podkladů" schovává zhotovení prací za studenty.

doplněno 04.11.12 18:32:

Problém tohoto i podobných webů je napomáhání studentům v podvádění.

jakubd*

Souhlasím jedině s tím, že to možná není úplně fér... chtěl jsem jen zjistit, jestli s tím nemá někdo zkušenost a né tady rozbouřit menší emoce. .-)

adfd
hodnocení

0x

A o co ti jde? Nenápadně si dělat reklamu na web?

jakubd*

Reklamu na web? Tak tohle mne pobavilo. :) Tohle jsem založil kvůli tomu, jestli s tím někdo nemá zkušenost... nic víc.

pavel111
hodnocení

0x

Nejhorší firma, nedoporučuji! Jejich práce nestojí za nic, akorát Vás vyhodí a jejich záruka a garance je pouze podvod. Sám jsem službu vyzkoušel a dopadlo to vyhozením z předmětu a zbytečně vyhozené peníze. Napíší Vám práci, kterou zvládnete i po kalbě sami.

alex258

Ahojte, takže stránku seminárkyza1.cz nedoporučujete?

radil
hodnocení

0x

Nejhorší zkušenost... Úroveň textu 5.-6. třída, jednání provozovatele k ... !NEDOPORUČUJI!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]