Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký prumer na fotografickou skolu

Od: styles* odpovědí: 9 změna:

No já bych se chtěla zeptat;DDD Chci jít na školu FOTOGRAFICKOU :) a nevim jestli mě vezmou protože muj prumer je 2,0 asi něak tak :)) Takže asi ne:(

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

2x

To by ti řekli hlavně na té škole, zkus tam napsat mail nebo se popídit konkrétně po jejich stránkách. Ale pamatuju se, že dřív byl vyloženě fotograf jen výuční obor, myslím dokonce jen dvouletý, takže ani na škole by nemuseli vyžadovat nějaký extra průměr.

artik*
hodnocení

1x

průmer by stačit mohl , ale rozhodně nestačí 60tis na foták a příslušenství

styles*
hodnocení

No spíš mé rodine nedělá problem koupit foták ( zrcadlovku ) a hlavně máme známeho a jeho dcera také chodí na FOTOGRAFICKOU a fotáks tál pod 10 000 :) NO PROBLEMO;)

K tomu aby se clovek naucil fotit, opravdu ze zacatku staci i zakladni set za 10tis. Co by Vam bylo platne vybaveni za 60tis k prostemu pochopeni zakladu..To opravdu neni potreba a da se to dokoupit kdykoliv pozdeji, az v oboru zustanete...a najdete si sve stale temata k fotografovani co Vas budou bavit.
artik*

také mám znmého na této škole , první rok nebyl problém zrcadlovka za 10 tis. + skla ,ale v dalším ročníku už to létalo :D .Kvalitní sklo je cca od 15 tis. . podle toho co se fotí :D

Nebojte, vím velmi dobře co stojí která skla...

Nicméně samotné sklo Vás (tedy tazatelku) fotit nenaučí...a podle žánru čemu se bude věnovat, jí klidně mohou stačit dvě pevná skla ekv.35 a 50mm za cenu podstatně nižší než např. profesionální zoom 24-70/2,8 AF-S..

Ano, pokud by slečna zatoužila po sportovní fotografii s požadavkem na teleobjektiv 400,500,600mm a více..pak se samozřejmě bavíme o statisících (a v extrému dokonce o milionech).

Ale tím myslím 15 letou slečnu strašit nemusíme.

P.S.: díval jsem se na galerie pár škol zabývajících se fotografií...a na drtivou vetšinu "tvorby" jejich žáků by stačil kompaktní fotoaparát za 3500Kč..

hodnocení

0x

Skoro bych si myslel, že na škole zabývající se fotografií, bude rozhodující kritérium jiné než prostý průměr ze ZŠ.

buss
hodnocení

0x

Ale to ví jen ředitel té školy, jaké mají kritéria?

doplněno 19.01.13 10:07:

A co jim nabídneš? Co jsi už fotil, někde zveřejnil aby viděli jaký máš o obor zájem? Ti budou před tebou.

niki*
hodnocení

0x
Mysli že pruměr by měl byt alespoň 3.0.Ale je mi jen 10 takže ...Mamka mi říká radši více než li méňe:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]