Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nej kámoška- teď nepřítelkyně

Od: anonymka10 odpovědí: 3 změna:

Ahoj! Moje bývalá nej kámoška si našla novou a s tou si perfektně rozumí. Všechny tři jsme se normálně bavívaly, ale od 2. pol. mě začínaly urážet, využívat (opisovat úkoly), nadávat, brát mi věci (včetně jejich zničení) a podle jiné kámošky mě aj pomlouvali. V naší třídě jsme už rozdělení do takových "kamarádských skupin" a jednou z nich jsme byly my tři. Je mi teď blbé se k někomu vnucovat nebo něco, ale sama být nechci. Díky mé mírné povaze se těm jejich urážkám nedokážu bránit sama, ale za třídní se mi nechce. Co mám dělat? Díky za odpovědi...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

anonymkas*
hodnocení

2x

Snaž se je ignorovat. To asi moc dobrá kamarádka nebyla, když tě takhle vyměnila. Znám to, tak se mi to stalo. Tak jsem za nima prostě nechodila, nebavila jsem se s nima, bavila jsem se s někým jiným. A za chvíli je to přešlo.

izabella*
hodnocení

0x

Ahoj,já bych si to určitě nenechala líbit a odešla od nich.Vim že je to těžké,protože jsem si něčim podobným prošla,ale určitě je tam i lepší parta,stačí otevřít oči.Řekni něco pro svojí obranu a potom řekni že od nich odcházíš.Hodně štěstí.

martinaa*
hodnocení

0x

Poslat na hodně temná místa a ukončit toto "kamarádství".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]