Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
moje spolužačka se zmínila, že po ukončení stávající střední školy, až jí bude 19 let, by chtěla jít zase na střední školu - prý se minula oborem. Lze něco takového a jak by to pak bylo s případnou vysokou školou? Nejedná se o nástavbu.
proc by nemohla, sice nevim proc (taky pridavky konci ve 25 letech nebo jak to je, a asi jeji rodice budou mit radost ze ji budou zivit dalsi 4 roky a pak dalsich x let na VS )...takhle jsem chtel jit na konzervator, nicmene mi rekli, ze se nemam zlobit, ale ze vsichni ostatni maji 14-15 a ja skoro 20 a at si podam radeji prihlasku na damu jamu, tak jsem se na to vykaslal a nakonec podnikam v jinem umeleckem oboru a jsem rad, ze jsem nesel s zebrackou holi jako herec
Pokud má v úmyslu jít na VŠ, tak ať jde z té původní střední na VŠ ve vytouženém oboru. Není nic neobvyklého, když má někdo SŠ a VŠ v různých oborech, znám i člověka co šel ze strojní průmyslovky na práva a v pohodě. Takhle jen zbůhdarma ztratí 4 roky.
A i kdyby, tak důležitější je, aby ve vysněném oboru dělala, než aby ho měla vystudovaný.
Ahoj,s tím přecházení z oboru do oboru.Neměl ten člověk pak problémy,že nevěděl o co se jedná?Nebo se na VŠ to začíná prostě od znova,akorát s větší odborností?Je mi 15let,a budu teď dělat přijímačky na střední školu.Dost by mě to zajímalo,díky!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.