Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ředitelská důtka za lhaní?

Od: troll* odpovědí: 11 změna:

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli je možné, aby jsem dostal ředitelskou dutku za to,

že jsem jednou zalhal o tom, že nemám ŽK a přitom ji měl, díky za odpovědi :))

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vvv*
hodnocení

0x

O tom rozhoduje ředitel, s tím nic nenaděláš a jak vidíš, možné to je.

luke237
hodnocení

0x
Je to dost nepravdepodobne. Urcite uz jsi mel nejaky velky skraloup z minulosti, tridni dutku, nejaky dalsi prusvih od te doby a u te zakovske bylo asi podezreni, ze jsi ji vedome znicil.
Jestli to je tvuj prvni prohresek, tak v lepsim pripade dostanes jenom vynadano od tridniho, v horsim pripade poznamku a kdyby se nahodou ten den hvezdy spatne zarovnaly, tak napomenuti tridniho ucitele.
Od reditelskou dutky by jsi byl jeste hodne daleko.

iz*
hodnocení

0x

Pro posouzení situace bys musel podrobně popsat nejen tuto událost, ale i vše, co jí předcházelo. (Ředitelé škol mají jiné starosti než někomu bezdůvodně udělovat ředitelskou důtku.)

doplněno 01.11.12 18:00:

V ředitelské důzce musí být uveden důvod, proč byla důtka udělena. Důvod tipuji na to, pročˇs chtěl ŽK zatajit (a lež se samozřejmě přičetla).

buss
hodnocení

0x

Ale tady nikdo není tvůj třídní ani ředitel, že?

doplněno 31.10.12 11:35:

Kdo lže, ten krade, kdo krade, ten visí, kdo lže ten vždycky ublíží si... no snad mimo našich politikůůů

hodnocení

0x

Jestli je ředitel zároveň tvým češtinářem tak si možná dostal tu důtku i za češtinu.:D

doplněno 31.10.12 11:43:

Jestliže si jako žák ještě ve 23:42 vzhůru tak to asi ta ředitelská nebude tvůj jedinej problém.

hodnocení

0x

Myslím si, že ano. Uvedl jsi úmysleně jiného v omyl. A co jsi tím chtěl dokázat? Snad jen to, že ta důtka nepřijde dneska, ale o den ji oddálíš. Pak to budeš muset řešit stejně.

Pokud bys měl povědomí o tom, co všechno má na zádech ředitel školy, co musí za den řešit, podepisovat, domlouvat apod., takovou klukovinu bys mu nevyváděl. Má toho na sobě dost a ještě řešit nějaké puberťácké výlevy - zda ŽK mám nebo nemám? Byla by mě hanba, být Tebou a pokud bych už něco vyvedla, postavila bych se k tomu jako zodpovědný kluk. Ne jako červenající se chlapeček - nemám, nemám... Pokud je ředitel opravdu férový, nemávne rukou a stejně tomu neujdeš. Tak proč si dělat malér zbytečně? Jaga.

cookie*

Prosím Vás.. ředitelskou za to, že řekl že nemá žákajdu opravdu nedostane;) ledaže už by měl tolik napomenutí, zapomenutí apod... já vím, o čem mluvím. Na základce jsem si taky párkrát žákajdu zapomněla doma a řekla jsem, že jsem si ji prostě zapomněla, nebo že ji zrovna nemám.. za to opravdu nemůže být něco horšího, než že si to učitel k sobě napíše.

people90*
hodnocení

0x

Náš systém na ZŠ, před 7.lety:

2 zapomenutí: poznámka

4 zapomenutí: napomenutí třídního učitele

6 zapomenutí: důtka třídního učitele

8 zapomenutí: důtka ředitele školy

___________________________________________________________________________________________________

Povinností, každého studenta je chodit do školy včas, mít řádné připravené své věci, splněné úkoly a nosit ŽK.

Žákovská knížka určuje tvoji výkonnost, schopnosti a další věci... a pokud jsi stálý adept pak je to oprávněné!:)

Upozorňuji, že u nás nikdo nic nezapomínal a více jak 80% spolužáku pokračuje dnes na VŠ. Je potřeba jít na takové lůzry a sígry jakým jsem byl i Já, pěkně z ostra:-D

hodnocení

0x

On asi bude problém v tom že řekl že ji zapomněl a později se nějak přišlo na to že ji má.

krkovicka*
hodnocení

0x
Kdy se ozveš,co se opravdu stalo.Postoje,výčitky,arogance,úmyslné lhaní/několika násobné lhaní...Jinak Otázka zněly-Ředitelska za lhaní?Odpověď je NE.

goofy*
hodnocení

0x

NE. Unás veškole se toděje co chvíly, maximálně pokárání nebo třídní (pokud máte blbou učitelku). Nic víc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]