Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Knížky na maturitu

Od: 667 odpovědí: 5 změna:

Zdravím, chci se zeptat, kdy vám škola dala seznam knížek na maturitu? Já jsem už ve druháku a pořád nic, mám kámoša na stejné škole ve třeťáku a taky nic.. To se to normálně dává až ve čtvrťáku, nebo to máme jen my tak ''skvěle'' pořešené? Když jsem se ptal češtinářky, tak mně nedokázala odpovědět..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

2x

Můj syn - gymnazium - dostal seznam hned v prvním ročníku. Seznam také mají na www stránkách školy.

doplněno 27.10.12 16:50:

Zkus se tedy zeptat některého maturanta z Vaší školy. Ti už seznam určitě mají.

doplněno 27.10.12 16:51:

Myslím maturanta, který bude v tomto školním roce maturovat.

667
hodnocení

My na stránkách nic nemáme, to mám několikrát projeté *zed*

fino97*
hodnocení

0x

Ja jsem v prvaku,a uz nam to davali*smich*,ale urcite to bude na strankach vasi skoly...

felix*
hodnocení

0x

My jsme to dostali už ve kvartě (v devítce). Ale stejně je nám to k ničemu, když se to každej rok mění. :D Klidně bych ti ho mohla poslat, ale nevím k čemu by ti to bylo :D

iz*
hodnocení

0x

Podle mne je ještě moc Plánují se změny, takže seznam, který byste letos obdrželi, Vám může být ve čtvrtém ročníku k ničemu. Je možné, že maturita bude vypadat jinak, než letos.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]