Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název západní Evropy za 2.sv. války?

Od: marcakuca* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den chci se zeptat mám z úkol ze zeměpisu. Západní část Francie známá z 2. světové války? a začíná to na N . Vůbec nic nevím. A ještě jaká je oblíbená hra francouzů? Předem děkuji za odpověď.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

saw*
hodnocení

3x

Nebude to Normandie?

A oblíbená hra: Pétanque, mají to rádi i francouzští důchodci..

hodnocení

0x

To uz nefasujete ucebnice a net taky nefunguje?
Normandie a peting (bo jak se menuje ta hra s koulema).

doplněno 23.10.12 13:52:

Jsem rad ze jsem Vas trochu pobavil:)
cs.wikipedia.org/... cs.wikipedia.org/...

Peting je trošku něco jiného *smich*

smajlik13.pise.cz/...

mowla*

Petting je taky hra, taky oblíbená - i ve Francii, přesto myslím, že tuhle dějepisář/ka neměl/a na mysli...

*haha*

asdfghj

Petang ne petting

naihonn*

Tak tohle mě dobře dostalo. *haha* Jo no, i petting může být hra s koulema, ale holt dokonce mezinárodní. *smich*

majsterjoe*
hodnocení

0x

hmmm me tak napadlo v souvislosti s 2.sv.valkou, oblibena hra francouzu : Utikej!

To mi připomíná...

Prodám francouzskou útočnou pušku z druhé světové. Nestřílená, 2x zahozená.

*smich*

Ano, něco na tento způsob *smich*

Název západní Evropy za 2.sv. války?

hodnocení

0x

No, nevím, jestli to začíná na N, ale po okupaci Wehrmachtem patřila Normandie jakož i celé francouzské atlantické pobřeží do Říše - tedy do Velkoněmecké říše. Neokupovaný zbytek Francie se nazýval Vichystická Francie - blíže viz tady:

cs.wikipedia.org/...

buss
hodnocení

0x

Milý žáku, ani nemáš internet, nebo vyhledávač... nebo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]