Nejste přihlášen/a.
ahojky lidi v listopadu budu dělat talentovky z grafického desingu .. a má učitelka mi řekla že mám 95% šanci že je ty talentovky udělám a tak se chci zeptat .. kolik tak je(až vystuduju školu) výplata za tuto práci když jí budu dělat?
Budete-li se živit designem (nikoliv desingem), budete pobírat tolik, kolik si sjednáte.
Za pět let bude situace jiná než dnes, a i dnes je mzda otázkou dohody obou stran.
Pravda, pravda. Ale jinak chci dodat, že pro ty opravdu nadané to není vůbec k zahození ta mzda, pokud vím.
ja se poseru... you made my day better unexpectly
..grafika lze delat i bez skoly, ale je treba mit hromadu referenci a drit na sobe no a plati se velice dobre, a take to zavisi na tom, co umis, jak to umis, kde pracujes, atd. Obecne plati, ze nejvic si vydelas, kdyz se tvuj vydelek nebude nazyvat "vyplata"
A to plati skoro v kazde profesi.
Joudič má ale pravdu, můžete přijít ve starý flanelový košili a s modrejma vlasama, vyučená zahradnice nebo bůhvíco, důležitý je to, co přinesete s sebou v deskách - jestli jste to "malovala" kvůli škole, nebo ve vlaku, venku se psem a po večerech u televize je už jedno - a co následně předvedete, pokud dostanete nějaké testovací zadání. Když to bude super a když vy budete super a nadaná a talentovaná, tak to úplně stačí. No a po pár takových jen řeknete, dělala jsem to to to, chcete taky? Jinak se půjdu věnovat jiným, kteří chtějí určitě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.