Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prohlášení české šlechty

Od: barboraaa odpovědí: 4 změna:

Zdravím.

Zajímalo by mě, čeho se týká prohlášení české šlechty z roku 1939. Na internetu jsem samozřejmě našla spoustu článků, ale moc tomu nerozumim :/

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

2x

Já myslím, že se ti spíš nechtělo to číst, vždyť je to např. tady nassmer.blogspot.cz/... jasně řečeno - s nastupujícím fašismem a roztahováním se Německa česká šlechta poukazuje na nutnost udržet státní hranice Česka tam, kde byly a hlásí se k českému národu a českému odkazu, navzdory svým neměckým předkům.

barboraaa
hodnocení

No já vím, kde to je. Přečetla jsem víc těhlech článků. Jasně, vy mi shrnujete o čem článek je, ale né to, co v tom prohlášení bylo...

iz*

Zdá se, že čtete něco jiného: Oč tedy jde podle Vás?

dejavu*

V tom článku máte citaci z toho prohlášení a tu shnuji, tedy shrnuji to, co v tom prohlášení bylo, domnívám se. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]