Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Politika - volby

Od: nikolll odpovědí: 3 změna:
Ahoj všichni , mám udělat aktualitu o přímé volbě prezidenta na občanskou výchovu.Na rovinu,politika nikdy v mém zájmu, a proto je pro mě hodně težké se v tom vyznat. Dokážu najít či říct, kde a kdy se to koná, co to znamená...proč vubec k přímé volbě dojde atd. Problem je v politicích, kandidátech...( koho Češi nejvíce chtějí, kdo má velkou pravdepodobnost být kandidatem - na netu jsou ruzný už ¨predčasné výsledky v % ...atd ) ale je tam toho hodně a já nevím co je na tom pravdy Přece jenom, jedná se o politiku...Budu ráda, když mi někdo řeknete svuj názor. Děkuju!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinlitomericko
hodnocení

0x

Prezident by měl reprezentovat republiku, ne ji zahambovat "půjčováním si propisek do kapsy v Chile", vědět co přesně chce, trvat si na suverenitě státu a jít za tím i přes protesty politických stran, naslouchat názory lidí "dole" .To je jediná varianta "oblíbeného" českého prezidenta. Skutečnost je však trochu jinde...Nepomoch sem, ale řek sem pravdu *bum*Atˇ Ti to dobře dopadne...

nikoll*

Ano, souhlasím. Je potřeba změna v ČR. Doufajme k lepšímu :) Já osobně fandím Tomiu Okamurovi. Jinak děkuju :))

hodnocení

0x

Do aktuality už bych nepsala proč přímá volba, kde se koná a snad ani kdy se koná. To už víme (někteří), to už není aktualita.

Aktualitu bych pojala přibližně takto:

Necelé tři měsíce před přímou volbou prezidenta České republiky se o funkci uchází? kandidátů. Podle současných agenturních průzkumů preferují voliči nejvíce? (uvedla bych 3 - 5 kandidátů), více než pět procent voličů preferuje i (dalších pár jmen).

Ze srovnání s průzkumy z minulých měsíců je patrné, že kandidátům A, B,.. preference (mírně, výrazně...) stoupají, C,D naopak klesají. Nejvýraznější posun v preferencích (nahoru nebo dolů) zaznamenal kandiát E.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]