Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, jmenuju se Paty je mi 16let a chodím na střední školu do prváku. Ve třídě máme holku která je závisla ná Justinovi Bieberu,pořád o něm mluví má všechny písně od něj. Mě je jedno jestli ho má ráda nebo ne ale pořád mě štve že každý den o něm mluví jak je pěknej skym ted je co bude zpívat no atd.
Poadte mi co mám dělat aby o tom nemluvila
Díky předem za odpovědi vaše Paty
Tak když o něm začne zase mluvit, taktně převeď řeč na něco jiného. A když to uděláš několikrát a nepomůže to, tak jí v klidu řekni, že sice její zájem chápeš, ale že Tě to nebaví neustále o něm mluvit, že Ty máš jiné zájmy. Pokud je ale na něm tak "závislá", jak píšeš, tak se obrň trpělivostí. Jedinou možností je opravdu ji pouze vyslechnout, a pak převést řeč na něco jiného. Když po čase zjistí, že nereagujete, tak toho snad nechá.
Paty, klidně jí řekni, hezky v klidu, že víš, že ho má ráda, ale že tebe moc nezajímá a tak že tě hovory o něm zas tak nebaví, tak že se snad nebude zlobit. Jestli je to fakt kámoška, pochopí to Určitě jí nezakazuj o něm mluvit úplně, nebo se klidně jednou za delší čas přeptej, co třeba říká jeho novému klipu, aby věděla, že máš zájem o ni... ale není tvoje povinnost, ani jako dobré kamarádky, neustále poslouchat něco, co tě nezajímá. Naopak, přátelství je o komunikaci... Tak jí prostě upřímně pověz, že tě to zas tak nezajímá a začněte si povídat o něčem jiném.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.