Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je možné v ČR studovat při zaměstnání?

Od: thomas07* odpovědí: 8 změna:

Bylo to vloni, přihlásil jsem se na bakalářské studium do Prahy na Masarykův ústav, obor mistr odborného výcviku Přijat bez zkoušek. Když jsem dostal rozpis přednášek, nestačil jsem se divit. Milá škola vůbec neuvažuje s provozem o sobotách nebo nedělích, studium je proto pro ty vyvolené, kteří na to dostanou volno a ještě jim možná běží plat. Mám 25 dnů dovolené a jen přednášky povinné bych tím nepokryl. Takže se ptám, dalo by se najít něco jiného ve Středočeském, Východočeském nebo kraji Vysočina? Ne vysokou, ale Bc nebo DiS. Dík za nápady.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

jesli sám budete hledat důvody proč to nejde a nebudete se snažit přizpůsobit tak nikdy nic nevystudujete dálkově*smich*

ohneta*
hodnocení

0x

Nevím čemu se divíte, dálkové studium zkrátka má takový formát. Škola nemůže vyhovět všem, to přece ani nejde. Já si taky musel brávat v pátky ranní a každou druhou sobotu volno. S tím jsem do toho šel, nikdo nemůže čekat, že se škola přizpůsobí potřebám každého jednotlivce.

thomas07*
hodnocení

Vy chytrý ohneta neumíte číst? Že to v sobotu a v neděli nešlo? A naopak by vyhověli všem, kdyby to v sobotu a v neděli bylo možné?

buss
hodnocení

0x

Dá, kdo ho chce udělá pro to vše možné.

hodnocení

0x

Dá... proč by se nedalo.

Já měl například přednášky vždy ve středu jednou za dva týdny. Řešil jsem to dovolenou a neplaceným volnem.

iz*
hodnocení

0x

To je model dálkového studia u většiny škol poskytujících VŠ vzdělání. Pracujete-li v oboru, zkuste se dohodnout se zaměstnavatelem.

lidus*
hodnocení

0x

Dcera si musela vybrat veškerou dovolenou a to studovala proto, že to vyžadoval zákon pro její povolání, zkoušky si domlouvala odpoledne po práci nebo v sobotu dopoledne. Pokud zaměstnavatel nechce tak vás uvolnit nemusí a je na vás zda se dokážete domluvit s kolegou a směny si přeházet. Myslím, že si nevyberete, zpravidla je to na všech školách stejné.

hodnocení

0x

Moji mladí právě takhle dostudovali. A to dcera jezdila k Bratislavě z Ostravy. Do školy, na zápočty, na zkoušky. *jasne* A byl červený diplom *hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]