Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stránky škol

Od: matesss* odpovědí: 5 změna:

Ahoj lidi, nevíte o nějaký super stránce kde jsou vypsaný všechny(skoro) školy z královehradeckýho kraje.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nevim jestli jsou super ale verim ze tam bude skoro vse, jo je to na rejskol.msmt.cz/... .

matesss*
hodnocení

diky lidi radte prosim dal klidne at je tu tisic stránek na školy alespon budu mit porádnej výber

janas*
hodnocení

2x

Zkuste stránku stredniskoly.cz/... Našla jsem Vám přímo výpis pro požadovaný kraj. Stránka vypadá moc dobře, pokud si nějakou školu ze seznamu otevřete, najdete o ní poměrně dost informací - odkaz na školní internetové stránky, fotky, jaké studijní obory škola nabízí, jak je škola vybavená (počítačová učebna apod). Tak snad je to to, co hledáte :)

lidka*
hodnocení

0x

firmy.cz/...

Mates, já jsem přidala střední školy. Tak hlavně ať si vybereš dobře! *tuc*

matesss*
hodnocení

lidi moc deiky vsem vybral jsem si SOŠ cestovního ruchu v Pardubicích... jestli o ni nekdo neco vite jako jáká je atd... tak budu strasne rad když se ozvete sem ebo na mail kuzelka94@seznam.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]