Nejste přihlášen/a.
Prosím pěkně, musim dnes začít psát bakalářsko práci a jsem uplně zmatená, jelikož nevim jak mám začít. Má bakalářská práce se týká účetnictví. Mám kkoupeno knihy které mám použit ale nevím jak. Mám si to přečíst a potom psát z hlavy a nebo číst po kouskách a v podstatě opsat svými slovy? Jakpak jste bakalářskou práci psali vy? a citace jsou jen tehdy pokud pouziju celou větu z knížky bez změny? děkuji moc za rady
Pokud budete psát vlastními slovy, stačí dát za odstavec čísílko a dole pod čáru napsat zdroj, odkud jste čerpala. Citace jsou doslovné opisy z publikací, píší se v uvozovkách. Myslím si, že ve své práci o účetnictví budete využívat spíše doslovné citace, protože zákon se prostě vlastními slovy přepsat nedá! Tam změníte "a" za "nebo" a hned to má jiný význam.
Hlavně! Nezapomeňte všechno správně ocitovat! Uveďte správně všechny zdroje. BP totiž na univerzitě strčí do počítače kvůli plagiátorství. Abyste se pak nedivila...
Hlavně neopisujte odnikud, dá se to velice dobře a rychle zjistit. Ano, napište si nejprve osnovu a tu pak více rozveďte. Asi byste si z účetnictví pak měla vytáhnout něco, co více rozeberete, nebo jaké je vaše téma práce? Jen to účetnictví? Protože to je hrozně široký pojem - existuje účetnictví podnikatelů, neziskovek a tak různě, každé je trošku jiné, zkuste se zamyslet, co by vám bylo nejbližší. A když tak konzultujte s vedoucím své práce.
Název mé práce je převod daňové evidence na vedení účetnictví. Mám začít první kapitolou, kteru jsem nazvla charakteristika daňové evidence a účetnictví. Jsou to věci, ke kterým moc věcí vymýšlet nejde. v každé knížce je v podstatě o tom to same, takze upravovat svými slovy to taky moc nejde. ale pokusím se děkuji moc za rady. nezdá se ale pomohly
Bakalářská práce musí být Vaše vlastní práce, nesmíte odnikud opisovat nebo "přepisovat vlastními slovy" (to by už nebyla Vaše práce). O tom, jak má bakalářská práce vypadat, Vás informovali vyučující, případně si najděte informace na webu školy. Budete-li v práci citovat, musíte uvést zdroj/e.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.