zajimalo by me, jestli je opravdu ss chemicka v praze tak tezka uvazuji ze na ni pujdu ale docela me odradilo to ze jsem vsude slysela ze je to jedna z tech tezkych ss
Vzhledem k tvému písemnému projevu navrhuji nějaký nenáročný učňák.
doplněno 10.10.12 08:20:
Uf, tak to se mi ulevilo
Vyloženě lehká není, co tak vím od sestřenky, která tam studovala, ale na rozdíl od různých humanitně a neurčitě zaměřených studií, kterých je značný přetlak, nebudete mít nouzi o práci. Jestli to vypadá, že vás vezmou a máte jen trochu chuť, tak určitě do toho
doplněno 10.10.12 08:24:
Jo a kamarádka: jestli se jinak učí dobře a chemii spíš jen flákala, a vezmou ji (nebylo to tak, že i na průměr se braly v úvahu známky ze stěžejních předmětů? - ale vůbec netuším, jak je to teď, takže jen spekulace ), tak se to doučí, ale aby se zbytečně netrápila... to už je o více okolnostech
upnicol*
Omlouvám se za projev, ale nepsala jsem to já. Sestra mě nechtěla pustit na PC a tak jsem jí poprosila ať to napíše, ale napsala to co nejrychleji aby mohla na FB a tak to i dopadlo. Tak se zeptám srozumitelněji. Uvažuji o studiu na SŠ Chemické v Praze. Chemikářka se mě již ptala jestli bych na ní nechtěla jít. Myslím, že jelikož berou na průměr, bych neměla mít problém se tam dostat. Ovšem nevím, jesti ta škola není až moc těžká. Chemie mi na ZŠ nedělá problém, dokonce mě i baví. Chodí/il tam někdo z Vás? Mohla by tu školu vzládnou kamarádka ktera ma z chemie 3? Chce na tu školu, protože berou na průměr a nemusela by tudíž dělat příjmačky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.