Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přijímačky na každou školu?

Od: sukula odpovědí: 3 změna:

Ahoj,

chtěla bych se vás zeptat, jestli se přijímačky dělají na každou školu, nebo jenom na gympl? Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lizzza*
hodnocení

2x

Je to různé, na gymnázium vědomostní (typické 3 části) - pokud se jde na sportovní tak navíc fyzické.
U ostatních škol je to různé, například v některých městech je to zařízené tak, že např. na stavební školu se dělají talentovky, někdy i u školy sociální. (Jsou to příklady :) )
Každá škola to má nastavené jinak, záleží na tom, kam se chceš dostat a pak se o tom přímo na té škole informovat :)

sukula
hodnocení

já hlavně nevim kam mám jít a jsem z toho hrozně vystresovaná!

lizzza*

Musíš si říct, o co se zajímáš, co tě baví, jaké předměty ti jdou :)
Pomalu si to rozmysli, protože talentovky na školy se dělají již okolo února. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]