Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autor cestopisů

Od: dody® odpovědí: 7 změna:

Kdo psal cestopisi? jako autory :D děkuji za odpovědi :D

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Z dalších: Enrique Stanko Vráz - záhadný český cestovatel, Miloslav Stingl domorodci pojmenovaný Okima _ ten, který vede (jeho knihy jsou možná spíš literatura faktu s cestopisnou temmatikou), Alberto Vojtěch Frič zvaný Karai Pukú (dlouhý lovec) _ psal jak odborné knihy a dobrodružné knihy pro mládež, v nichž čerpal ze svých zážitků na cestách; Josef Kořenský (26. července 1847, Sušno _ 8. října 1938, Praha) byl český cestovatel a cestopisný fotograf z konce 19. a začátku 20. století (je pohřben na Malostranském hřbitově v Košířích); Richard Haliburton, americký cestovatel, dobrodruh, publicista a spisovatel _ autor cestopisů (nakonec zmizel beze stopy při pokusu pokořit oceán v čínské džunce; Thor Heyerdal (Ve znamení Kon-Tiky) a další a další a další.

thomas100*
hodnocení

2x

hodnocení

2x

Domácí úkoly tady neděláme. Maximálně kontrolujeme. Zkus chvilku hledat...

pt®
hodnocení

2x

Cestovatel: Emil Holub - cs.wikipedia.org/...

doplněno 07.10.12 13:28:

Cestovatelé: Miroslav Zikmund a Jiří Hanzelka

cs.wikipedia.org/... a cs.wikipedia.org/...

buss
hodnocení

2x

Já bych chtěl teď chodit do školy, na co hlava, škoda že tehdy nebyl int. Kam bych to dotáhl...

hodnocení

Je to referát do školy na zítra a už ho mám chcu si jenom skontrolovat jestli to mám dobře ty autory

askmenow*

tak příště nám dej autory, a my ti je překontrolujeme, případně doplníme ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]