Nejste přihlášen/a.
ahojky jsemnuji se Dominika mam takovy jeden velky problem ve škole se mi libi jeden kluk chodi do devitky nazačatku školniho roku jsme spolu chodilia,ale už jse se semnou rozešel protože jsem na neho žarlila.Každa moje kamoška zamnou každy den chodila a řikala mi že ma jinou tak jsem jim uveřila a když jsem se ho zeptala jestli je to pravda tak se na me naštval tak jsme se proste rozešli.ale ja bych ho chtela zase zpatky jsme dobři kamoši tak nechci si zničit i to naše kamaradstvi.ale chtela bych radu jak ho nejak dostat zpatky.problem je že miluje jednu moji kamošku ze školy ale ona ho ne ale i tak ju chce.CO MAM DELAT PROSIM.jak na nej zapusobit prosim pomožte mi jsem strašne zoufala každy den jsem smutna a on se me ani nezepta nebo je mu to uplne šumafuk že ho miluju jak mu mam ukazat že ho fakt miluju
Zůstaňte kámoši, neláskuj se, sama vidíš, že to není v tomto případě ideální cesta. To co cítíš, je v tvém věku pochopitelné, ale není třeba se kvůli tomu trápit... Ani bys dnes nevěřila, kolik je na světě kluků... Až se tu stavíš za rok, budeš v tomto směru už někde úplně jinde a nad dneškem se jen budeš uculovat.
Ahoj Dominiko! Nemůžeš udělat nic lepšího, nežli být normální holka. Jakmile se budeš vnucovat, předvádět a nebo žárlit, tím opravdu nic nezískáš. A jak sis to ověřila, můžeš jenom ztratit. Jo holčičko zlatá, "kamarádky" někdy si na kamarádky jenom hrajou. A myslíš si, že je hezký pohled na smutnou holku? To kluky nebere. Nahoď pěkný úsměv a možná, že to zase zabere!
Joshuo, není to trochu ujetý, co radíte? Řekla bych, že Dominice není ještě ani zdaleka 15 let.
To joshua42:
Ano jak píše Lidka,děvčeti nejspíše ani není 15!A navíc tahle hloupá rada by se nedala použít pro ženu žádného věku ,snad leda pro prostitutku...
Já radím být veselá,kamarádská,milá a vůbec se nevnucovat.To snižuje Tvoji hodnotu a přitažlivost.A to by ,uznej,byla škoda.
Nejvíce sexy na ženě je totiž úsměv,
ahoj,myslím,že žárlení je normální a důkaz lásky ,ale v nějakých normách .Taky jsem měla takový problém ačkoli u mě se nevyřešil ,protože ten kluk byl sukničkář,ale z toho co píšeš usuzuju ,že ten tvůj není!takže první radařestan tolik žárlit ,kdž jste se rozešli a jste dobří kamarádi nekaž si to aspon vidíš ,že má v tobě nějakou důvěru!Ví,že ho miluješa dáváš to moc najevo¨měla by ses držet prozatím role kamarádky bavit se sním,chodit ven,na pizzu nebo do cukrárny ,utěšovat ho prostě být mu oporou a potom pochopí,co ztratil,ake musíš si v žárlení určit normy každý kluk se rád pobaví s jinou holkou a každá holka s jiným klukem a nebo se na něj podívá od čeho máme oči že!a jak si budeš jistá ,že už zase cítí k tobě to co předtím nebo ti to dokonce řekne což o tomnepochybuji tak mu taky řekni pravdu, ale musíš dt všemu čas...Hodně štěstí měj se
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.