Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se pomstít spolužákovi?

Od: pepsina* odpovědí: 12 změna:
Zdravím. Máme ve třídě hodně dobrý kolektiv, až na jednoho kluka. Zřejmě má poruchy chování, ale to ho podle mě z tohoto neomlouvá. Jeden den se se mnou baví jako kamarád, a druhý den mě otravuje. Poslední dobou mě spíše otravuje, a mě už to přestává bavit. Krvácel mu prst, já seděl v lavici, a on mi nakapal krev do vlasů. Mimo jiné mi sype do vlasů drobky od křupek. Třeba jsem jednou šel po chodbě, on se rozběhnul a vrazil do mě zezadu. Nejsem jediný koho takhle otravuje. Chtěl bych se mu nějak pomstít, ale nechci z toho mít problém. Za učitelkou jít nechci, házel by vinu na mě. Napadlo mě mu třeba poslat poštou hnůj. Děkuji za nápady ;)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

3x

Pomsta sice přinese chvilkové zadostiučinění, ale není řešením situace. Ve škole musíte vedle sebe ještě nějakou dobu vydržet a akce jak známo vyvolává reakci. Dala bych přednost tomu si s ním promluvit, vysvětlit, co ti vadí a proč. Pokud se situace nezlepší, ignorovat jej.

hodnocení

2x

jestli ti jde o to, aby přestal s "otravováním", tak ti nějaká anonymní pomsta sice uleví, ale nepomůže... až příště zas něco takového udělá, dej mu najevo, že tě to otravuje a nenecháš si to líbit - to jediné pomůže...

sargo*
hodnocení

1x

Fajn, a kdyby byl na vozíku a přejel ti nohy, propíchneš mu gumy? ;)

Poruchy chování jsou široké spektrum problémů pro toho, kdo je tím postižený, i pro širé okolí. Vypadá to, že se přeci může ovládat, kdyby chtěl... ale on nemůže. Jsou různé možnosti, jak jeho blbnutí kompenzovat, ale nějaké pomstičky jsou to poslední, co něčemu pomůže. Pokud nejsi schopen s ním spolupracovat v rámci jeho potíží, ignoruj ho - lepší než přilévat oleje do ohně. S vysokou pravděpodobností se nepoučí, nijak mu to nepomůže a jestli ti jde jenom o to, aby sis ulevil, tak to doufám, že máš na víc. ;)

andrea1*
hodnocení

1x

Tomuhle chudákovi buď na tobě něco vadí, nebo ti závidí a nebo si léčí svůj mindrák anebo je zkrátka zlomyslný. Jestli si na něj fyzicky troufneš, tak mu řekni, že mu rozbiješ hubu a třeba mu jednu vraž. Ale to jenom v případě, že je jasné, že tě nepřepere. Jinak by byl ještě horší. Pak nezbývá, než ho ignorovat, což moc nepomůže. Mě kdyby někdo něco nasypal do vlasů, tak chytne facek nepočítaně.

solenza*
hodnocení

0x

S tím hnojem jsem si vzpomenul na usměvnou historku z naší ulice. Šlo o to, že jedna sousedka má psa a špatný plot a ten pes se dostával špatným lotem k sousedovi, kde si zvykl dělak každý den potřebu. A soused to po psovi vždycky sebral a dal to sousedce do poštovní schránky. Fakt. Každý se tomu u nás v ulici smál. Je to tak 2 roky zpátky.

kangaroo*
hodnocení

0x

Za nás jsme lili do čajů sůl,pepř a u těžkých případů i jar.

hjkl
hodnocení

0x

Pokud by nakapal krev nebo nasypal křupky do vlasů mně, tak se otočim, jednu mu fláknu a řeknu tohle už nedělej. Pokud něco provede, tak trest musí následovat hned, musí ho pocítit a neměl by mu ublížit. Takže nezlomit mu nos, ale facka prstama přes tvář, nebo mu chrstnout vodu do ksichtu atd. Nějaká pomsta za týden je oslovina.

reep24*
hodnocení

0x

Mýdlo do pití? Něco smradlavého do aktovky? :D Nevím, zkus hledat na internetu :).

martinaa*
hodnocení

0x

Nalij mu do pití pořádnou dávku projímadla:)

S pořádnou dávkou bacha! Nepěkně mu to pocuchá vnitřnosti. A kdyby se na to přišlo, mohlo by z toho být ublížení na zdraví.

Viděl bych to tak na dvojitou dávku.

artik*
hodnocení

0x

a co se mu postavit čelem? Co tím dokážeš , když mu něco tajně uděláš?

dolphin*
hodnocení

0x

prdici polstarek na zidli :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]