Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

OpenOffice stránky

Od: me* odpovědí: 4 změna:

Prosím o pomoc

Dělám práci v OpenOffice Writer a nemůžu přijít na to, jak mám udělat zobrazení č. stránek až od druhé strany. Mám tam několik stránek a do zápatí vkládám č. stránek, ale na té první straně číslování nechci, vždy když něco potrvdím na té první straně dokumentu, tak se mi číslování odtraní ze všech lichých stránek. Nevím kde se to má nastavit, aby se čísla ukázaly od druhé strany dokumentu.
Děkuji :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jednoduše: Klikni někam myší do té první stránky, zmáčni F11 a zobrazí se ti okénko se styly. V něm nahoře klikni na tlačítko Styly stránek a dvojklikem poklikej na styl První stránka. Hotovo

me*
hodnocení

Děkuji, to je přestě to, co jsem potřebovala :).

Děkuju

iz*
hodnocení

2x

Dobrý návod

na stránkování v Open / Libre Office

doplněno 15.01.13 21:09:

Ještě jeden jednodušší návod

(nejsem si ale jista, zda bude stačit).

Rozumím-li dobře dotazu, jde o to, aby číslování bylo normální, ale na první stránce nebylo vidět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]