Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je mozne mit 2 skrinky?

Od: fino97* odpovědí: 17 změna:
Zdravim,mam takovy problem(ano,uz zase).na stredni mame desne male skrinky a tak me napadlo,kdyz je jich par neobsazenych tak jestli bych si jednu mohl "nacerno" obsadit.na vyvesce je napsane ze se 5.10 budou neobsazene skrine pecetit,tak kdyz si tam zitra hodim zamek tak by to nikomu vadit nemuselo.co myslite?jo a domluvit to legalne to asi nepude,tady je takovy pristup ke studentum ze kdybych se zeptal tak se mnou vyrazi dvere..a nevite co mysli tim pecetenim?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

4x

Možné je všechno, ale je nutné vycházet ze způsobu, jakým jsou skříňky přidělovány, evidovány a označeny, A to jsi nenapsal. Pečetěním je zřejmě myšleno jejich vyklizení a zajištění třeba přelepkou. Otevřené skříňky jsou většinou používány jako smetiště. Jeden si tam odloží staré boty, jiný svačinu ...

doplněno 03.10.12 11:44:

Pokud evidence a přidělování funguje, tak nezáleží na počtu skříněk a postup je jednoduchý, stačí jet podle seznamu - kouknu na číslo skříňky a do seznamu - nikdo ji nemá přidělenou - ucvaknu zámek, vyklidím a zapečetím. Cennější věci někde uschovám a majitel si je může přijít vyzvednout a vysvětlit, proč obsadil něco, co mu nebylo přiděleno.

fino97*
hodnocení

pridelili nam je na zacatku roku proste podle abecedy,evidovany jsou snad jen tak ze jsou napsane na nejakem papiru na studijnim ale to je jen kvuli tomu aby kdyz nekdo strati klice aby mu mohli uriznout zamek.oznaceny jsou jen cislem a pismenem (napr c101)

iz*
hodnocení

2x

To si pište, že by to vadilo. Každý žák má nárok na jednu skříňku, jinde se o jednu skříňku dělí dva žáci.

Nedoporučuji podvádět a obsazovat skříňku, na niž nemáte nárok. Buď se dohodněte s vedením školy (začněte u třídního učitele) nebo to nechte být.

cocinkamichalka*

A my jsme měli jednu skříňku dokonce 3. :( *plac*

My jsme taky měli 3 lidi (pak už jen 2) jednu skříňku... to byly časy... :D. Na těch nepoužívaných byl zámek.

Je mozne mit 2 skrinky?

buss
hodnocení

0x

Stredni je asi ss ze ano...Predpokladam ze na skole umi pocitat kolik mají žáků a kolik je obsazených skříněk nebo jsou označené podle tříd, jmény... Asi ví proč to dělají, 1 žák má nárok na jednu skřínku. Neoznačenou vypáčí, je to jejich majetek.

Legalne to asi nepude, a už jsi otevřel hubu a zeptal se?

fino97*
hodnocení

ano,stredni je ss,skrinky jsou hlaseny na jmena,ale myslim ze by se ta 1 mezi tema cca 1600 jinejma mohla stratit..ne jeste jsem se neptal ale jak to dopadne vim predem.asi to udelam tak,ze na to hodim zamek(mam navic),cca tyden ji necham prazdnou,a paklize tam ten zamek porad bude tak si ji necham.

hodnocení

0x

Tak se neptej a zkus to , jen tak tam hod zamek a hod jmeno (treba Novak , takovych je hodne) a nech to mesic , pokud vse bude o , tak proc by ti to pak meli pacit?

doplněno 03.10.12 13:18:

*pokud vse bude ok ,

fino97*

Ano,tak nejak to planuji,jmeno uz mam vymyslene(libor Skvaril :)),zitra to tam az se nikdo nebude divat placnu a pokud mi ho do dvou tydnu neodrezou tak ju zacnu pouzivat.jinak tam dam papir s jakymasi poznamkama,co sem nasel ve tride,ad to pripadne vysetrovatele svede ze stopy:)

dzordz*
hodnocení

0x

Co s ní budete dělat? Co tam budete dávat? K čemu vám bude?

A a a komu tím prospějete?

Druhé straně, přece :D

fino97*
hodnocení

0x

reknu to takto.to byly 2 skoly co se sloucili,ale nebyly na to vubec pripravene.cili po nas se chce ,abychom telocvik,hadry do praxe,boty event.jeste batoh meli v takove vetsi krabici od bot.skola toto nijak neresi.kdyz sme se byli ptat do kanclu,tak pokrcili rameny a rekli"nejak si to zaridte".do te skrine se uz ted nic nevleze,proto chci zvysit kapacitu...

iz*

Fino97, tak tohle bych určitě neřešila podvodem, který by (pravděpodobně jen dočasně) pomohl pouze Vám samotnému.

Škola musí umožnit všem svým studentům bezpečné uložení jejich svrchního ošacení, obuvi a pomůcek (např. úbor na TV). Doporučila bych situaci řešit prostřednictvím školní rady, v níž jsou zastoupeni studenti, jejich rodiče, vyučující i vedení školy. Školní rada by se měla scházet každý měsíc a její závěry by měly být závazné.

doplněno 04.10.12 13:38:

Podle mne není korektní sloučit dvě školy bez ohledy na potřeby studentů.

doplněno 04.10.12 13:39:

Oprava: ... bez ohledu ...

fino97*

jo,me se to jako reseni takz nelibi,ale jina moynost me nenapadla..jinak na schuzi srps se to resilo,napsalo se vedeni a odezvaveskera zadna...

iz*

Tak znovu, nebude-li škola záležitost řešit, obrátit se na školní inspekci.

Já jsem se zpočátku na Váš nápad dívala dost skepticky. Teď už Vám sice rozumím, ale přesto se mi ten nápad nelíbí. Pomohl by (nejspíš jen dočasně) pouze Vám, ale příčina problému by se neodstranila, nebylo by to řešení i rpo Vaše spolužáky. Proto bych na Vašem místě dala přednost oficiálnímu postupu.

A neměla jsem na mysli SRPŠ, nýbrž školní radu, v níž jsou zastoupeni studenti, učitelé, vedení školy a rodiče studentů. Rozhodnutí školní rady je závazné, vedení školy je nesmí obcházet.

hodnocení

0x

Co je dáno, to se musí respektovat. ostatní mají stejné skříňky jako Ty a také se jim tam ten jejich majeteček vejde. Tak proč bys měl mít dvě? Nevím, na co ta skříňka je určena - že by na oblečení, nebo cennosti /mobil, peněženka?/, ale určitě se Ti tam vše potřebné vejde. Když se to vejde ostatním žákům.

Ten Libor Škvařil se mi nelíbí. Až vedení zjistí, že mezi žáky žádný Škvařil není, bez milosti uštípnou zámek. Proč by měli držet zamčenou skříňku se jménem, které na škole nefiguruje?

Udělej to jako ostatní a buď spokojený s tím, co jsi dostal. A nebudeš si zadělávat na průšvih.

To za našich studií procházel vždy v pátek soudruh ředitel třídy. Kovaný komusnista a velikánská autorita. Zákony si stanovil sám a dbal přísně na jejich dodržování. /mimochodem to byl tatínek jedné velice známé postavy ze současného šoubyznysu/. No a každý pátek prohlížel chlapce, nemají-li dlouhé vlasy. Kdo měl, soudruh ředitel prohlásil: Ty máš hadí ocásky, v pondělí se mi budeš hlásit u ředitelny ostříhán! Kluci ho proklínali, ale byl natolik nebezpečný, že nakonec k holiči pokaždé šli.

Buď rád, že nic podobného už na škole nezažiješ. Jaga.

fino97*

Tak abych to rozhresil-dnes se blombovalo,ja zasel na studijni a "vydupal" jsem si pravo mit 2 skrine.cili plombu jsem odstrihl,nasadil zamek a cele je to ted naprosto legalni...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]