Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vaše zkušenosti s jazykovou školou?

Od: kopretina25* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, nemáte někdo zkušenosti s jazykovou školou LITE. Nachází se v mnoha městech po celé ČR a na svých stránkách má mnoho kladných ohlasů. Zajímalo by mě, vaše osobní zkušenosti, poznatky, dojmy a zážitky. Chtěla bych se učit anglický jazyk a jsem naprostý začátečník. Prosím poradte, mám to zkusit s jazykovkou nebo byste volili třeba samostudium?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Samostudium tě většinou nedonutí aby ses učila.Výdy se najde důvod proč úkoly odložit *bum* Já jsem chodil tři roky do Jipka.cz na Praze 5 a myslím, že to bylo dobré. Dobrá parta lidí i učitelů.

hodnocení

0x

Znám akorát Nepustila - Nepustilovu metodu. Před lety jsem to zkusil, sice přístup hodně odlišný než mají ostatní školy, ale fungoval. Taky mi pomáhá sledování filmů a seriálů v angličtině s titulky - jak českými tak anglickými, dobře se tak zažijí často používané vazby a fráze.

dary*
hodnocení

0x
Ahoj, Já s jazykovou školou zkušenosti nemám, ale jsem druhým rokem samouk. Učím se pomocí programu, který mě i zkouší a tento způsob mi vyhovuje nejvíce. Skoro v každém slovníku máš laťku podrobně vysvětlenou, no ale i škola má něco do sebe. Nejlíp se naučíš anglicky když si seženeš pracovní pobyt s možnosti výuky v zahraničí. P.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]