Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dodelat skolu

Od: nicosven odpovědí: 3 změna:

Dobry den,rada bych dodelala skolu,studovala jsem gymnazium,bohuzel ve tretim rocniku jsem studium ukoncila.ted po sesti letech materske bych si rada udelala skolu,pry to ale jde jen na denni studium,to si bohuzel nemuzu dovoli...prosim poradte mi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Odkud jste? Zkuste si v okolí najít školu, která umožňuje večerní nebo dálkové studium. Půjde-li ale o jiný typ školy, budete muset začít znovu od začátku.

buss
hodnocení

0x

To asi bude horší, jedině nějaké rozdílové zkoušky aby přijali do vyššího ročníku, v každém případě za ředitelem školy a popovídat si s ním . Mrknout do školského zákona.

hodnocení

0x

Za těch 6 let jste, bohužel, stejně určitě hodně, ne-li všechno, zapomněla. Bude třeba začít asi od začátku. Pokud je ve Vašem okolí nějaká SŠ s možností dálkového či večerního studia, zjistěte si podrobnosti.

Manžel kdysi studoval večerně automobilní průmyslovku - 3 x týdně od 15 do 20 hodin. K tomu pracoval jako automechanik. Bylo to moc těžké, o víkendu šli kluci tancovat, on smolil rysy. Slohy z češtiny i ruštiny jsem mu psala já. Večerní škola trvala 5 let, ale nakonec úspěšně odmaturoval.

Dodnes na to rád vzpomíná, když dávají v televizi film Marečku, podejte mi pero, pokaždé vykřikuje: Dívej se, dívej se, to je skoro, jako to bylo u nás. *smich* Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]