Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká SOŠ škola bez machrů

Od: matesss* odpovědí: 7 změna:

Ahojte lidi, chtěl bych se zeptat nevíte o nějaký škole, kde nejsou takový ty namachrovaný týpci...někdy takový taky jsem, ale většinou jsem normální klidný kluk který nemá rád ty týpci co machrujou... tak bych chtěl nějakou SOŠ na které je prostě klid.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marton*
hodnocení

0x

Všade sou stejný kluci.Když se dokážeš přizpůsobit kolektivu,bude to dobrý všade.Těžko se někde stane opak.jako že se všichni přizpůsobí tobě.

claire*
hodnocení

0x

Jdi na zdrávku, tam jsou skoro samý holky (i když záleží na vyučovaných oborech) :)

zuzee*
hodnocení

0x

Lidi jsou všude stejní. Taky asi není dobrý si vybírat školu podle toho...;)

dotaz*
hodnocení

0x

Týpci se najdou všude akorát mají někde větší koncentrace. Napiš jaký obor ti jde, popř.,...rád ti dál poradím;)

matesss*
hodnocení

nejdřiiv jsem chtěl být bytový designer, ale nenašel jsem vhodnou školu v okolí tak se rozhližím po nějaké škole cestovního ruchu... práce v cestovní kanceláři by mě bavila tak poradis?

dotaz*

cestovní (koukni se jestli nema třeba i mezinárodní vztahy), popř. dobrá umělecká nebo stavárna - kde jinde se naučíš kreslit, ale che to mít dobrý průměr, je to však dobrá průprava k byt. designu. Teď máš výhodu, že můžeš podat víc přihlášek, tak ji rozhodně využij!;)

hodnocení

0x

Můj syn byl mimořádně šťastný na obchodní akademii - ve třídě byli 3 kluci a jinak samé holky, kluci byli příjemní - na obchodku nepolezou namachrovaní týpci... a k cestovnímu ruchu se tak dostaneš taky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]