Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problemy se znamkama, ucenim

Od: anonym* odpovědí: 6 změna:
Ahoj. Nedavno jsem se dostal na Gymnazium, no je to tezke. Na ZS jsem se nemusel ucit, ale zde to nejde. A jsem navykly se neucit. Nedokazu se soustredit. Nikdy v zivote jsem se neucil. A ted mam spatne znamky :( poradte prosim, co delat (muzu z te skoly odejit, no nevim co na to rodice...)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

2x

Začít makat a mít zase dobrý známky, uhýbat před problémy se nedá stále jednou by tě stejně dostihly. Život není o om jenom jednoduše proplouvat to se prostě nedá. Držím palce. Kdysi pradávno jsem stál před podobným problémem a nevyhýbal jsem se mu ale popral se s ním.

marianda*
hodnocení

0x

Vzdat to muzes vzdy. Napred udelej vse co muzes a studuj. To ze ses drive ucit nemusel je ted pryc, protoze jsi starsi a ucis se veci ktere uz vyzaduji opakovani a porozumeni. Neplytvej energii timto uvazovanim a dotoho! Hodne stesti. Studuj ted, kdyz mas na to cas a vek. Stejne jednou prijdes na to, ze vzdelani je dulezite. A energie do vzdelani je ta nejlepe vynalozena.

hodnocení

0x
V naší třídě na gymplu jsme všichni měli na ZŠ na vysvědčení max pár dvojek. A najednou hodně lidí na gymplu mělo i za 4. Byla krásně vidět úroveň jednotlivých škol a kdo jak byl zvyklý se připravovat. Docela překvapivé bylo, že co jsme byli z vesnických škol, měli jsme lepší přípravu než z městských, ale to sem nepatří. Zkrátka musíš začít makat a nebo se smířit, že to budeš plácat se 4.

hodnocení

0x

A ještě se zamysli nad tím, co bude dál. Dobrá, odejdeš ze školy, a co? Se základním vzděláním se dnes nechytneš už ani u kopání příkopů. V době, kdy není práce ani pro středoškoláky budeš mít smůlu.

Musíš si naplánovat život i dál, co po gymnásiu, peníze ti nikdo nedá, ty si musíš tvrdě vydělat. tak začni prostrě makat. A myslím, že kdybys zašel za někým z profesorů a učitelů u vás ve škole a normálně si s nimi promluvil, pomohli by ti.

hodnocení

0x

je to na tobe , pokud se nebudes vubec ucit tak jdi pryc , gympl je priprava na VS , kde bez uceni vydrzis jeden semestr a pak te vyhodi. A budes v pytli , protoze nebudes mit zadne odborne vzdelani... Jinak i maturita na gymplu nebude jen tak , proste je to vyssi level nez odborne vzdelani s maturitou. Tak se rozhodni zavcas. Neni vetsi pru..r nez , ze zjistis ve 4taku , ze maturu nedas a ucitele te nepripusti k maturite...

julka*
hodnocení

0x

Byla jsem na tom jako ty. Na základce vyznamenání bez učení, na SŠ čtverky. Musela jsem změnit přístup k učení - poctivě dělat domácí úkoly a ještě si něco přidat. V některých předmětech je nutné pochopit podstatu a ne se učit zpaměti. Snažit se naučenou látku přeíkávat nahlas, svými slovy. Učit se každý den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]