Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Chci se dostat na medicínu, no a teď ve škole ve 4. ročníku nám odešla chemikářka i učitelka z biologie, a prostě není kdo by nás to učil, takže sme dostali učitele co tomu moc nerozumí...žádné semináře ani doučování nemám...takže je to docela v ... no prostě když to potřebuju, tak zrovna není kdo by mi to mohl vysvětlovat.Napadlo mě chodit na přípravné kurzy na medicínu.Do Brna, musel bych tam dojíždět.Problém je v tom, že je to každou druhou sobotu, a jen od 9 do 12 hodin.Neumím si představit, že mě za tu dobu něco naučí, zopakujou...a to ještě když se tam má probrat chemie,biologie i fyzika...Vážně, jak můžou jednou za 2 týdny za 3 hodiny probrat biologii,chemii i fyziku?...Myslíte že to má cenu?...další problém, je v tom, že je to docela hodně peněz a teď jich moc není...možná by se teda našli nějaké, ale jestli opravdu se to vyplatí.Mně se to zdá strašně málo hodin...co myslíte, má to cenu? Má stím někdo zkušenosti?...
Ahoj, tady ti asi nikdo neodpoví. Zřejmě tu není dost mediků či hotových lékařů. Ten kurz asi není jen jednoměsíční, viď. Jestli je to na Masarykově v Brně, tak ten trvá až do dubna. Asi tě tam něco naučí, nebo alespoň zopakují. Navíc nasaješ tam tu univerzitní atmosféru, dostaneš se do jiného prostředí. Dle mého názoru, když ten kurz nezkusíš, tak nebudeš vědět, jestli k něčemu je či není. Já bych do toho šla být tebou. Je lepší litovat něčeho, cos zkusil, než litovat, že ses o to vůbec nepokusil. Tak hodně štěstí. Asi ho budeš potřebovat, Stromovousi.
Kolegyně z práce takhle chodila, v Praze. Ona tedy nešla na medicínu, ale na ošetřovatelství, nicméně do přípravky chodila normálně pro budoucí mediky. Moc si to pochvalovala, nějak podrobně to tam prý neprobírali, ale zopakovali vše podstatné a ona mohla podchytit, v čem má slabiny a doma se doučit. A hlavně si tam dělali i zkušební testy, takže měla na přijímačky natrénováno Rozhodně jí kurz pomohl, jeden rok se na vejšku nedostala, další po přípravce už ano.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.