Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, suduji VOŠ, mám ukončený první ročník a nyní čekám miminko a nevím, zda je pro mě lepší ročník ukončit, nebo jen přestoupit na individuální studijní program a doufat, že když to letos nezvládnu tak budu moc opakovat ročník. Jedná se mi hlavně o novelu zákona, která má údajně platit od příštího školního roku (2013/2014), kdy se budou za VŠ a VOŠ platit nemalé peníze a když si prý studium odložím, tak bude tato novela platit i pro mě a budu si muset zbylé dva roky zaplatit, kdežto, kdybych zůstala i tento rok jako studentka, tak by se mě to netýkalo. Chtěla bych se zeptat, zda-li je to pravdivá informace o zavedení velkých poplatků za studium VŠ a VOŠ, nebo je to jen fáma a nemusím se bát si tento rok odložit.
Děkuji za vaši odpověď
Ono, člověk by měl první přemýšlet a pak si dělat děti, přehodnotit situace, ... , teď je docela těžká doba. Určitě bych neukončoval studium a přešel třeba na dálkové.
Pánům u moci ještě není zas tak ještě jasné, co a jak bude odkdy, atd.
Jeden návrh byl takový, že stávající studenti VŠ nebudou muset platit poplatky za studium, tedy ti do 26 let.
Toť má rada
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.