Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Legendy bojových úmění

Od: atakwoli odpovědí: 7 změna:

Ahoj, mohl by mi někdo poradit, kde bych mohla koupit knihu Legendy bojových umění - had? Popřípadě neznáte nějaký anglický či americký portál, z kudyma bych to mohla koupit, a jestli bych to vůbec z jiných zemích mohla koupit? Samozřejmě, že bych v tom případě počítala, že je to v angličtině.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

aukro.cz/...

databazeknih.cz/...

V češtině:)

doplněno 17.09.12 15:01:

aukro.cz/...

aukro.cz/...

Tyto dvě knihy jsou od jednoho prodejce, takže ušetříš na poštovném:)

Ještě vyšel Orel, ale toho se mi nedaří sehnat:(

doplněno 17.09.12 15:03:

A Jeřáb, ale to vypadá, že je všude vyprodáno...

atakwoli
hodnocení

Bože můj! Jsem hrozná hledačka. Už před dvěma lety jsem to hledala, a nic, teď opětovně, co jsem starší a trochu umím s internetem, takže tohle byla má poslední naděje. Vůbec by mě nenapadlo se podívat na aukro, jak by někdo mohl takovou knížku prodávat? Díky, díky, díky.

Jen se chci ještě zeptat; v této sérii jsou další knížky, ale bohužel (!), Fragment nebo jaké to bylo vydavatelství, to nevydodalo. Země jako Amerika, Británie jsou dostupnější, proto mě napadlo, že bych další knížky mohla koupit, tedy objednat si přes internet z jiné země. Je to vůbec možné, nekreslím to moc barevnými pastelkami? Ty další knihy jsou: Legendy bojových umění - orel, drak, myš... byla jsem najetá na nějaké anglické stránce, ale teď se mi založila, takže to nevím přesně. :D Je to prostě série od tohotýž autora.

martinaa*

Tak přece, stačí jen hledat pod jiným názvem

aukro.cz/...

doplněno 17.09.12 15:19:

Tak to už neporadím, neb skoro neumím anglicky a horko těžko bych se nějakou stránkou vůbec prokousávala... ale pokud je nabízejí třeba na E-bay, neměl by s tím být až takový problém. Z E-bay si objednává plno známých a pohoda.

doplněno 17.09.12 15:25:

Ale na ebay je i Orel, Myš a spol:), takže je tam všechno.

doplněno 17.09.12 16:22:

Ono je to menu v češtině:D A ebay je myslím Anglie. Poštovné je samozřejmě o něco větší, když to rozklikneš, objeví se ti celá částka i s poštovným.

doplněno 17.09.12 16:53:

Když jsem to rozklikla, je dole vpravo celá česká částka...:)

viewitem.eim.ebay.cz/...

doplněno 17.09.12 18:36:

Vzala bych si tu druhou:) Kde je poštovné uvedeno. A mrkni, jestli to není od jednoho prodejce, pak se dá koupě sloučit a platíš třeba jedno poštovné:)

atakwoli
hodnocení

Děkuju ještě jednou. Ohledně mé druhé otázky, nevíš, jestli si to můžu koupit v zahraničí, protože české nakladatelství, které tyto čtyři knížky vydalo, s vydáváním skončilo? (tak jsem se to dočetla od jednoho čtenáře) A pokud ano, nevíš, z jakého nakladatelství zahraničního?

atakwoli
hodnocení

Ano, taky je tam vidím. Jen jsem nejistá. Je tam stejný systém jako u aukra? Je to ze zahraničí, moc tomu nedověřuji, ale je to strašně lákavé... Jaký že je to portál? Americký? Pokud ano, ty ceny jsou vážně malé. To poštovné asi bude ohodně větší, že? Já jen tak naokraj, vím, že jsi říkala, že neumíš anglicky. :/ (promiň za tykání, už jsem k němu savovolně přešla)

atakwoli
hodnocení

Já vím, jsem prostě pitomá, ale já nikde nemůžu najít tlačítko v českém jazyku - in czech language. Tedy neumím si to dát do českého menu, aby se mi vypsala celá částka i s poštovným. Nebo jsem to špatně pochopila a nikdo mi to s anglických peněz a měny převádět do těch českých nebude?

atakwoli
hodnocení

Vidím! Zázrak! Nevím, kolikrát jsem už děkovala, ale to je jedno! Ještě na poslední věc se musím zeptat, třeba jen o tvůj pocit nebo myšlenku: poštovné je velké (to je pochopitelné, samozřejmě). Takže si asi můžu dovolit jenom jednu knížku z těch anglických, proto tu poslední, abych alespon trochu chápala ten příběh, ty dvě předtím třeba později dokoupím.

To, co si vyberu, je drak - dragon. Ta knížka je tam nabízena třikrát, jedna je hodně levná, jen za 50kč, ale co mě stresuje, není tam připsané poštovné. U těch dalších, které stojí 145kč nebo kolik, tam poštovné je. Je to nějaká chyba, nebo je to záměr, že tam autor nenapsal poštovné, a vůbec to nemyslí vážně nebo se spletl? Mám tomu důvěřovat? Když tam není poštovné, má to snad znamenat, že mi to sám doveze? (pochybuju)

odkaz na knížku za 50kč. : viewitem.eim.ebay.cz/...

odkaz na knížku za 145... kč, kde je uvedeno poštovné: viewitem.eim.ebay.cz/...

*nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]