Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám šanci s průměrem 1,8 se dostat na obchodní akademii? Máme dávat jen dvě přihlášky, tak se rozhoduju mezi 4 školama.Myslím si že mě na tu školu s mým průměrem nevemou.Škola je ve Vimperku.Děkuji za odpovědi
Ahoj.Já sama se rozhoduju jestli mám jít na Hotelovou soukromou školu do České Lípy nebo na Obchodní Akademii Česká Lípa...Obě jsou podle mě dobré Musíš se sama rozhodnout na jaké školy si myslíš,že tě vezmou,já sama nevím jaký budu mít průměr takže to se dozvím až koncem ledna
Nevěš hlavu...času je dost
Tamtu školu kterou jsis vybrala...si myslím že by tě vzít mohli.Konec konců...berou i 3kaře ne? :D Hlavně se neboj
S pozdravem Lucka z 9.A :P
No já nevim.Ale asimě tam nevemou s tim průměrem.I když dneska se střední školy a studenty hádaj :D Tak si tam přihlášku dám a uvidim :D
Myslím že vezmou. Studentů je málo a většinou se na vybranouš školu dostane skoro každý. Neříkám, že tě vezmou hned ale na odvolání si myslím, že máš šanci hodně velkou.
Nejlepší je na tu školu zajít a zeptat se jaký očekávají zájem a jestli máš šanci se tam s tímto průměrem dostat.
Kdo jiný by ti měl poradit víc než někdo přímo ze školy?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.