Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obchodní akademie Vimperk

Od: 123456* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,mám šanci s průměrem 1,8 se dostat na obchodní akademii? Máme dávat jen dvě přihlášky, tak se rozhoduju mezi 4 školama.Myslím si že mě na tu školu s mým průměrem nevemou.Škola je ve Vimperku.Děkuji za odpovědi :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucule*
hodnocení

2x

Ahoj.Já sama se rozhoduju jestli mám jít na Hotelovou soukromou školu do České Lípy nebo na Obchodní Akademii Česká Lípa...Obě jsou podle mě dobré :) Musíš se sama rozhodnout na jaké školy si myslíš,že tě vezmou,já sama nevím jaký budu mít průměr takže to se dozvím až koncem ledna :) Nevěš hlavu...času je dost :) Tamtu školu kterou jsis vybrala...si myslím že by tě vzít mohli.Konec konců...berou i 3kaře ne? :D Hlavně se neboj :) S pozdravem Lucka z 9.A :P

123456*
hodnocení

No já nevim.Ale asimě tam nevemou s tim průměrem.I když dneska se střední školy a studenty hádaj :D Tak si tam přihlášku dám a uvidim :D

lucule*

No vidíš to :D Já je dám na obě dvě taky a uvidím,jestli mě vemou a nebo ne :) a když tě třeba nevemou tak si zajdi za výchovnou poradkyní a ta ti pomůže najít další školy kde mají volné místo :)

henri*
hodnocení

0x

Myslím že vezmou. Studentů je málo a většinou se na vybranouš školu dostane skoro každý. Neříkám, že tě vezmou hned ale na odvolání si myslím, že máš šanci hodně velkou.

Nejlepší je na tu školu zajít a zeptat se jaký očekávají zájem a jestli máš šanci se tam s tímto průměrem dostat.

Kdo jiný by ti měl poradit víc než někdo přímo ze školy? :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]