Nejste přihlášen/a.
Ahoj potřebuji poradit .Za týden dělam talentovky a mám strašný stres! Celý se třepu mám strach že neuspěju a že se mi vysmějou . poradte co stím sem vkoncich :/
Kdo by se měl smát? Přijímací komise už viděla leccos, takže ta se určitě smát nebude.
Rodina, přátelé či kamarádi se smát nebudou, těm spíše bude líto, pokud ti to nevyjde. A o výsměchu ostatních si prostě mysli své.
___ I kdyby ti talentovky nevyšly, je to dobrá zkušenost. Při dalších přijímačkách už bude tréma menší.
Uspějete, jen si více věřte. A nevysmějí se vám. Berte to tak, že každý, kdo na těch talentovkách bude, bude mít i trému a strach. To ke zkoušení patří. Přeci nezahodíte svoji životní šanci jen kvůli nějakému vašemu strachu? Až budete mít po talentovkách, uvidíte, že to bylo naprosto zbytečné se obávat. Hodně štěstí vám přeji, ať vám to vyjde!
Ahoj.
Nervozitu a stres před zkouškou pociťují většinou ti studenti, kteří jsou dobře a pečlivě připraveni. Cítí zodpovědnost, a proto mají z případného neúspěchu obavu. Jen ti lehkomyslní strach nemají. Proto jsem přesvědčena, že zkoušku uděláš. Jen je třeba si více věřit. A pokud bys opravdu neuspěl, nikdo se smát nebude, není čemu. A talentovky můžeš zkusit znovu.
Přeji úspěch a odvahu. A jen dodávám: nejde-li o život, ... tak vlastně o nic nejde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.