Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou VŠ? Nevím

Od: mati* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, maturuji a pokouším se vybrat vysokou školu. Jsem na gymnáziu, takže jsou moje možnosti otevřenejší :) Teď jsem si pořídil Testy studijních obecných předpokladů a základy logiky.. Chtěl bych se připravit aspoň na příjimačky. :) Ale moje otázka je jiná. Jakou VŠ by jste mi doporučili? Jsem spíš humanitné zaměřený. :) Vím, že je to hlavně na mě, ale doporučení se hodí vždy. Chtěl bych do Olomouce, Brna, Zlína, Opavy, Ostravy- opět se mi hodí váš názor na vš. :) Děkuji moc.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Co Vás zajímá (spíše humanitní zaměření je příliš široký pojem)?

doplněno 15.09.12 23:24:

Tak ta práva zkuste. Přihlášku přece můžete podat na více VŠ, nevyjdou-li Vám práva, může vyjít jiná VŠ. Ovšem nenapadá mne nic podobného právům. Filosofie? Sociální problematika?

mati*
hodnocení

Budu maturovat- ve školní části základy společenských ved a dějepis. Nejvíc bych chtěl na práva. Jen se bojím, že se tam nedostanu, četl jsem od spousty studentů co dělalo příjimačky do Olomouce, že je to v podstatě tipovačka. Proto jsem si koupil tu knihu, která připravuje na velkou část těch přijimacich zkoušek... A bohužel nemám další možnosti pokud by ty práva nevyšla..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]