Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, maturuji a pokouším se vybrat vysokou školu. Jsem na gymnáziu, takže jsou moje možnosti otevřenejší Teď jsem si pořídil Testy studijních obecných předpokladů a základy logiky.. Chtěl bych se připravit aspoň na příjimačky.
Ale moje otázka je jiná. Jakou VŠ by jste mi doporučili? Jsem spíš humanitné zaměřený.
Vím, že je to hlavně na mě, ale doporučení se hodí vždy. Chtěl bych do Olomouce, Brna, Zlína, Opavy, Ostravy- opět se mi hodí váš názor na vš.
Děkuji moc.
Co Vás zajímá (spíše humanitní zaměření je příliš široký pojem)?
doplněno 15.09.12 23:24:Tak ta práva zkuste. Přihlášku přece můžete podat na více VŠ, nevyjdou-li Vám práva, může vyjít jiná VŠ. Ovšem nenapadá mne nic podobného právům. Filosofie? Sociální problematika?
Budu maturovat- ve školní části základy společenských ved a dějepis. Nejvíc bych chtěl na práva. Jen se bojím, že se tam nedostanu, četl jsem od spousty studentů co dělalo příjimačky do Olomouce, že je to v podstatě tipovačka. Proto jsem si koupil tu knihu, která připravuje na velkou část těch přijimacich zkoušek... A bohužel nemám další možnosti pokud by ty práva nevyšla..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.