Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
pomůžete mi najít toto místo?
Souřadnice: 144 v.z.d a 12 s.z.š
Najdi místo se souřadnicemi -//- Toto místo se jmenuje
a leží v oceánu v blíškosti kontinentu. Je v něm naměřena nej
na planetě. Vzniklo litosférických.
Děkuji za pomoc...
Pomoceme rádi,
ale to zadání je nějaké - mírně řečeno zmatené. Na souřadnicích 144° západně a 12 ° severně moc kontinentů teda není. Pouze oceán. Nejbližší je Havaj - 155°západně a 19° sever. Zkuste upřesnit.
doplněno 13.09.12 21:21:Á pardon - to má být východní - tak tam by mohl být Guam - ten je 144 V / 13 S. Ale kontinent tam taky žádný není.
Cituji wiki :
Příkop vzniká na rozhraní dvou subdukujících desek a to přesněji na subdukci Pacifické desky, které se podsouvá pod desku Filipínskou. Maximální hloubka příkopu byla změřena na 10 994 metrů
Ještě koukám na tu tvoji odpověď "Polsko" v předchozí otázce a nemá tam náhodou být "Maďarsko"?
Myslím, že je to dobře, ale nevím na 100% I když jsme to dělali ve škole společně, takže pokud jsem se nepřeslechla nebo nedávala pozor, tak b to mělo být dobře
A jinak nakonec to byl opravdu Mariánský příkop, měla jsem to dobře.
Můžeš sem poslat ofocenou tu třetí otázku? Rád bych se podíval, na co se tam vlastně ptají a proč je správná odpověď Polsko.
Dík.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.