Nejste přihlášen/a.
kvůli chybě lékařů jsem musel strávit první pololetí doma. Teď, když jsem se vrátil zpátky do školy po operaci kýly, čeká mě mnoho dohánění. Jelikoš jsem maturitní ročník, nemám času na rozdávání. Kormě na maturitní zkoušku se budu muset učit i na doklasifikační zkoušky. To mi však nevadí, co mi vadí nejvíce je, že neklasifikaci dostanu i z tělesné výchovy a kromě doklasifikačních zkoušek budu několik měsíců nahrazovat zameškané hodiny tělocviku. CCA 4 hodiny týdně. Je nějaká možnost zpětného uvolnění z hodin tělocviku? Není to fér, když člověk kvůli zdraví nemůže cvičit a pak mu to dají nahradit ve volném čase.
Zkuste požádat ve škole o úplné uvolnění z tělesné výchovy. Bude Vám to ovšem muset potvrdit lékař, to by však u Vás, pokud jste byl dlouhodobě nemocný, neměl být problém. Na vysvědčení dostanete také neklas., ale hodiny nahrazovat nebudete muset a budete se moci ve volných chvílích věnovat učeníMožná by bylo dobré požádat o uvolnění rovnou do konce roku, to by Vám dodalo asi také důvěryhodnosti.
.
Takové rozhodnutí je plně v kompatenci školy, ovšem myslím si, že ve Vašem případě by Vám měli vyjít vstříc. O zpětné uvolnění požádat lze, jestli ho učitel uzná, je věc druhá. Přece jenom si myslím, že by to vyřešit tímhle způsobem šlo, obzvlášť když jste v maturitním ročníku. Požádejte učitele o formulář na uvolnění a nechte potvrdit lékařem, že jste nebyl schopen se účastnit hodin TV v minulém pololetí. Je to sice trochu složitější, ale jít by to mělo, při triše dobré vůle. Pak dejte vědět, jak jste dopadl
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.