Profesní místa v restauraci

Od: Datum: 12.09.12 17:59 odpovědí: 2 změna: 12.09.12 18:29

Dělám projekt do školy, a potřebuju vědět, jaká vyšší místa jsou zapotřebí v restauraci. Jako je třeba čísník, uklízečka, kuchař atd... Tak mám na mysli, jestli jsou zapotřebí manažeři atd.. účetní...?


avatar
Upozornění
Tato otázka je 4 roky bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.
Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 12.09.12 18:17
 
avatar

to vše je odvislé od velikosti restaurace. některé podniky mají 5 zaměstnanců, jiné 50 a další může mít 100 zaměstnanců. pro jak velkou restauraci projekt děláte?

 
Od: louda
Datum: 12.09.12 18:29
 

Nějakou menší.. třeba pro deset až patnáct zaměstanců...

 

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.