Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chystám se dělat přijímací řízení na SŠ. Odešel jsem z gymnázia a teď se na něj opět chytám. Jak to mám však udělat, když na přihlášce má být vyplněn prospěch ze ZŠ. Mám zajít na tu školu kam chci dělat přijímačky, aby mi napsali prospěch a pak jim ho zase vydat? Díky za radu.
Jestli jsem to dobře pochopila tak jste navštěvoval víceleté gymnázium ze kterého jste odešel v 9.třídě a tím dovršil povinnou školní docházku,potom jste odešel na SŠ a z té se chcete opět vrátit do I.ročníku,ale už klasického 4-letého gymnázia. Tak pokud je to takto tak Vaše ZŠ bylo vlastně víceleté gymnázium,proto si necháte u nich potvrdit známky a potom nejlépe poštou tomuto gymnáziu zašlete .(poštou proto,abyste měl doklad o podání přihlášky) .Nebo bych si tu přihlášku po potvrzení známek okopírovala a originál předala vedení školy a na kopii si nechala od nich vepsat ,že přihláška jim byla předána,datum,podpis a razítko (ušetříte za poštovné)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.