Nejste přihlášen/a.
měla jsem jedny zaplacené .. a druhé zkušební zadarmo přímo na škole ..Podle mě je lepší,když si to alespoň jednou nanečisto vyzkoušíš ..ale tak,vždycky to vlastně může dopadnout jinak,že?:D mě třeba ty zaplacený vyšli docela slušně a ty zkušební katastrofa..ještě že jsem se na tu školu dostala
.. :D takže tak
.. jinak nevím co chceš konkrétně vědět :D
Záleží na jakou školu..Jestli třeba na osmiletý gampl nebo na 4-letý apod. Já osobně jsem šla na osmiletý a připravovala jsem se předem.Kamarádka mi pujčila sciotesty , učitelka mi nabídla svou pomoc a i když jsem myslela že za chvíli z té trémy umřu a že nic neumím tak jsem se nakonec dostala mezi top 10 a na jakou školu budeš dělat ty testy,Napiš to do komentářu at vím lépe o co se jedná a mužu ti poradit..Hodně mých přátel totiž dělalo ty sciotesty.Ale mužu tě uklidnit..kdysi byly těžší
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.