Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sešit 466

Od: jirka236 odpovědí: 7 změna:

Ahoj.Na stránkách školy mám napsáno že potřebuju do fyziky sešit 466.Nikde jsem ho nenašel (v obchodech ani na internetu) poradítemi kde ho koupit nebo jestli tenhle sešit vůbec koupit jde?děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

A není to chyba - nemá to být číslo 464? Tento týden jsem kupovala sešity, ale takové číslo jsem vůbec neviděla. 464 je sešit takový ten nejvíc tlustý.

hop®
hodnocení

0x

4 - formát A4

6 - 60 listů

6 - nevím, pravděpodobně chyba, zkuste ověřit (0- bez linek, 1 až 4 - linka, 5 - čtverečky 5mm...), se šestkou jsem nalezl pouze officentrum.eu/...

dzordz*

To je ono, sešit pro těsnopis :) Mají -6 nebo -7 na konci, tak se asi ještě něčím liší.

Teď jen jestli to je úmysl, nebo chyba ;)

nikulka*
hodnocení

0x
ahoj,taky si myslím,že je to chyba. Buď to může být těch 464-tlusčí,nebo 444-ten je o trochu tenčí.. *palec*

jirka236
hodnocení

Díky za odpověd...zkusím se zeptat ve škol ;)

hahanaj*
hodnocení

0x

asi to chyba nebude zde jsou také uvedeny

zsks.cz/...

ale nenašla jsem nic takového na netu

bruno*
hodnocení

0x

Hele, kdyz na to nevite prijit vy, tak na to pravdepodobne nebudou vedet prijit ani vasi spoluzaci. Pockejte na najblizsi hodinu fyziky a zeptejte sa pani ucitelky co to je za sesit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]