Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propadnul jsem - vezmou mě na školu?

Od: tominator15 odpovědí: 10 změna:

čus měl bych prozbu, když vídu v 8 (když sem propat) je dodělana zakladka? a nebudou problemy aby mě vzaly na školu? díky za odpovědi.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

solenza*
hodnocení

1x

Jsou školy, na které se dá dostat i s 8. třídou. Moc velký výběr ale není a jsou to vždy učební obory.

h
hodnocení

0x

určitě budou problémy -hlavně s češtinou - žasnu co se dá udělat chyb na jednom řádku

axlik*

*zed* Jenže takových chyb jsou schopni se dopustit i VŠ a to je nejhorší ... :(

Náhodou - přinejmenším sebevědomí má tazatel na hoooodně vysokém levelu! *smich*

Jenže dnes střední školy berou kdeco, aby naplnili stavy. Když takovýho elementa nějakým způsobem propasírují až k maturitě, tak nastává šok, že u státní maturity musí prokázat ZNALOSTI! Další šok nastává, když od takovýho elementa dostanete jakožto člověk, co má na starosti i nábor zaměstnanců, do ruky CV psané výše uvedenou tatarštinou. A pak je divení - proč mě nikde nechtějí?

jakojaaa
hodnocení

0x

Není dodělaná základka a na střední tě tudíž nevezmou.

iz*
hodnocení

0x

Podle mého názoru by bylo lepší základní školu dokončit (požádat písemně ředitele školy o povolení dokončení 9. ročníku). S ukončeným základním vzděláním je více možností výběru, co dál.

ron*
hodnocení

0x

Doporučuji učební obor. Ne všichni musí mít povinně maturitu.

hodnocení

0x

Jó srandičky! Ty přejdou. *smich* Takových tady zž bylo.

olaf71*
06.09.12 09:45
hodnocení

0x

spíš ne

ladaadal*
hodnocení

0x

Možná na nějakou zapadlou zkrácenou. Do klasické ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]