Nejste přihlášen/a.
Zítra píšu sloh na maturitu:
Když budu mít ve slohu palačinka, palačinky, palačinku (nebo 3x palačinka) počítá se ta jako jedno slovo nebo jako tři?
Když budu mít 3x se / a / nebo / když / nebo / atd. - počítá se to jako jedno nebo 3?
Minimální rozsah je 200 slov, když budu mít 150 tak to neudělám?
Slovo je slovo, pokud napíšeš "třikrát palačinka", máš dvě slova, pokud napíšeš 3x palačinka, tak máš číslo, matematický znak a JEDNO slovo...
To má bejt vtip? tak jo tim 3x palačinka jsem myslel napsat palačinka, palačinka, palačinka A tys mi napsal že se to bude počítat jako dvě slova? A co s tm se / nebo / a / atd.
Nemá to bejt vtip, snad poznáš co je slovo, ne? A asi víš jak je zadání slohu?! Jestli se stejná slova počítají...
SE, NEBO, A jsou slova...
Ale já sem slišel že kdyý budu mít ve slohu třebas třikrát nebo dvakrát stejné slovo tak se to bude počítat jenom jako jedno slovo. Je to pravda?
Slovo je všechno souvislé od mezery do mezery. Číslo je slovo, pomlčka taky. Závorka, tečka, dvojtečka, uvozovky ne.
Chudák čtenář, který se po dvoustém slovu už nedočká rozuzlení příběhu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.