Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto obor VŠ - Praha?

Od: gpiento odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, na kterou VŠ jít v Praze, která by nabízala něco v oboru automobilů?

Díky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jakojaaa
hodnocení

0x

Fakulta strojní ČVUT nestačí?

gpiento
hodnocení

Něco méně technického? :D

mowla*

No, chceš-li něco méně technického, než techniku - v takovém případě VŠE - marketing... V "oboru automobilů" by šlo o jejich prodej...

gpiento
hodnocení

Můžu poprosit o nějaké webovky? Na stránkách jsem vše jsem obor marketing nenalezl. Díky.

mowla*

Např. kmg.vse.cz/... - mají to až jako ´nástavbu´ (doktorandské studium), zato ve slušné kvalitě - na rozdíl od některých ´soukromých´ VŠ...

jakojaaa

Méně technického v oboru automobilů? To je jako bys chtěl něco méně lékařského v oboru medicíny. S takovým přístupem radši na žádnou VŠ nechoď, stejně bys tam asi dlouho nevydržel. VŠ nemusí mít každý.

gpiento
hodnocení

Copak se aut týká jen technika? Co obchod, management, atd.? *bzum*

jakojaaa

Tak jsi to měl napsat rovnou. Obchod a managment se podle mě nedá označit jako "obor automobilů", i když se jich může týkat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]