Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Maturita 2012/13

Od: itonda® odpovědí: 1 změna:

Zdravím, chci se zeptat, kolik teda bude mít maturita v roce 2013 povinných zkoušek?

Pořád se nemůžeme se spolužáky shodnout... díky za odpověď :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

filuta*
hodnocení

3x

Řekl bych, že stejně jako tento rok. Tzn. ve státní části je cizí jazyk/matematika, didaktický test čj a slohová práce. Ve školní části to bývá různé. Podle toho, jestli je třeba povinný jazyk, matematika atd. Ale řekl bych, že povinný školní + literatura + volitený. Ale jistý si nejsem a bývá to školu od školy různé. Já maturoval ve školní části z šesti předmětů a volil jsem jen jeden. ;)
Co se státní maturity týče, tak změnou kterou jsem zaznamenal je fakt, že slohové práce bude opět opravovat škola a né CERMAT.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma didaktický test čj

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]