Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Nvíte někdo, co je to za zkratku RDe? Jde o nějaký předmět ve škole a se spolužáky nejsme schopní vymyslet, čímže nám vlastně hned 3. den školy začíná
Mimochodem, jde o předmět v 9.třídě všeobecně zaměřeného gymnázia, který vyučuje pedagog s aprobací dějepis, ZSV (základy společenských věd)
Děkuji za odpovědi
Víc než zkratka RDe mě překvapuje devět tříd gymnázia. Myslela jsem, že tříd je nejvíce osm.
V poslední třídě si studenti dříve vybírali z více netradičně vyučovaných předmětů, bývaly to laboratorní práce a semináře. Jestliže má pedagog aprobaci dějepis a základy společenských věd, tak bych za R viděla něco regionálního (ověřte si, jestli je normální dějepis v rozvrhu psán jako D, De, Dě). Regionální dějepis mi připadá nejpravděpodobnější.
Já bych se osobně zkratky lekla, ze všeho nejdříve mě totiž napadlo rýsování/deskriptiva. Alo to to docela učtitě nebude .
Ať se vám v RDe daří!
Blbš jsem se vyjádřila ..)
Jsem na osmiletém gymplu ´(aktuálně ve 4 ročníku osmiletého studia, tudíž 4A ) Většinou když to takhle někde formuluji, okolí má problém to pochopit a následuje dlooouhé vysvělování, kterého jsem se tady chtěla vyhnout
Po přeptání se na škole jsme se dozvěděli, že se jedná o "jakýsi dějepisný seminář", takže jste se trefila Jen s tím eRkem si nikdo není ničím jistý
Za odpovědi děkuji
Na webu školy byste zkratku předmětu nenašli (mezi vyučovanými předměty)?
doplněno 30.08.12 13:31:Nemyslela jsem rozvrh. Školní weby často uvádějí seznam vyučovaných předmětů a hodinové dotace v jednotlivých ročnících.
Tam bývají předměty uvedeny celým názvem (stránka je určena zájemcům o studium a jejich rodičům - těm, kdo ještě rozvrhové zkratky neznají).
doplněno 31.08.12 12:57:Bimbam, půjde o kvartu, která odpovídá 9. třídě ZŠ.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.