Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Státni maturita - 2krat matematika?

Od: breta21* odpovědí: 4 změna:

ahoj, chtel bych se zeptat zda v roce 2012 bylo možno maturovat z matematiky ve statni části misto jazyka a pak ve školni časti taky z matematiky. Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tlapka*
hodnocení

0x

To bylo možné v roce 2011, letos už jsme takovou možnost neměli. :) Ale možná je to jedna z těch věcí, které záleží i na rozhodnutí ředitele, zkuste se informovat přímo ve škole.

doplněno 28.08.12 21:48:

Tak jak to píše Filuta, asi se to opravdu liší školu od školy. U nás ti, co brali státní matiku, si ve školní části cizí jazyk vzít MUSELI. :)

breta21*
hodnocení

a je teda povinny cizi jazyk? nebo si jej vubec brat nemusim?

filuta*
hodnocení

0x

Já jsem letos také maturoval, a tuhle možnost jsem měl. Maturoval jsem ze státní matematiky a školní aplikované matematiky. Záleží na škole.

doplněno 28.08.12 21:46:

Z cizího jazyka jsem tím pádem nematuroval.

a*
hodnocení

0x

V roce 2012 byly dvě povinné zkoušky:

1. český jazyk a literatura

2. cizí jazyk nebo matematika

V roce 2013 mají být tři povinné zkoušky (nedojde-li ke změně):

1. český jazyk a literatura

2. cizí jazyk

3. matematika nebo občanský a společenskovědní základ nebo informatika

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]