Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu studovat VOŠ a VŠ zároveň?

Od: klajnis22 odpovědí: 5 změna:

Chtěl bych studovat VŠ kombinovaně a VOŠ prezenčně,jelikož jí mám 20 metrů od baráku.Myslíte,že je to možné? Také jestli znáte někoho,kdo studuje 2 školy najednou? :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Na VŠ tě přijmou až s ukončeným SŠ vzděláním.

JB

klajnis22
hodnocení

Mslel jsem si,že SŠ vzdělání tu nemusim vzdělovat,při takové otázce :D Samozřejmě,že středoškolské vzdělání(maturitní) mám :)

hodnocení

0x

Možné to je, dokonce znám i pár lidí ve svém okolí, kteří takto studují...většinou teda, ale jde o dvě vysoké školy. Ale VOŠ a VŠ by také neměl být problém, když to zvádneš časově.

jumba
hodnocení

0x

Nikoho takového neznám. Znám jen někoho, kdo dokáže studovat 2 VŠ. Ale proč chceš studovat při VŠ, ještě VOŠ?

ladaadal*
hodnocení

0x

Když to zvládneš mozkově i finančně, tak se ti meze nekladou, ale nepíšeš nic bližšího. Nebylo by lepší vybrat si takovou VOŠku, kde se kredity započítávají zároveň do studia na VŠ? Syn to tak měl v Olomouci. Studoval VOŠ, zároveň byl přihlášený na VŠ, a když se udělaj po 3 letech zkoušky, tak se automaticky započítávají na VŠ a stačí pak jen dva roky na magisterském studiu. Ale je to stejný (nebo velmi příbuzný) obor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]