Nejste přihlášen/a.
Myslíte, že bych se ještě teď v září mohl přihlásit na nějaký obor kde by bylo ve třídě třeba málo lidí?
No to je divný postoj ke studiu. A k tomu úřadu práce a k "babkám" na něm. Jednou také zestárneš, neboj.
Přeji ti tedy úspěšné studium. Doporučuji studium dokončit, půl rok je celkem k ničemu.
doplněno 21.08.12 17:27:OK, tak to je jiná. Přeji tedy hodně štěstí při hledání zaměstnání. A další studium také není na škodu. Co třeba jazyková škola.
Já už mám výuční list a maturitní vysvědčení hledám si už tři měsíce práci, ale nikde nic! Jezdim na pohovory a stejně dávaj přednost lidem s praxí, takže potřebuju jako absolvent ještě chvilku čas..Chtěl bych jen mít status studenta, abych nemusel na konzultace a pohovory a okopávat chodníky s nepřizpůsobivými zatím co si budu hledat práci..Nemyslím to na ty "báby" nijak zle, ale slyšel jsem od známých jen špatné zkušenosti ohledně toho jak se tam k člověku chovají
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.