Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Budu neklasifikována?

Od: 056 odpovědí: 3 změna:

Ahoj potřebovala bych poradit. Ve školním řádě máme napsáno, že můžeme max. zameškat 20%. Já přesahuji ale zase mám dopsány všechny písemky a žádné známky mi nechybí. Nevíte někdo jak to učitelé řeší. Nudu na konci prvního pololetí neklasifikovaná a budu muset dělat přezkoušení? Moc děkuji za odpověď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

záleží čistě na učiteli... třeba zadá jenom nějakou práci..

punker*
hodnocení

0x

To asi záleží na škole.My můžeme taky max 20% ale dva borci tam byli akorát první den a to ještě o přestávce zdrhli.A teď tam chodili před vánocema dva týdny,jen na odborný předměty,protože to mají uznaný a učitel říkal že když budou chodit tak to daj vklidu.

iz*
hodnocení

0x

Záleží na tom, z jakého důvodu jsi chyběla.

My jsem třeba dlouhodobou nemoc posuzovali jinak, než vyšší počet krátkodobých absencí. Ale záleží na tom, jak to probíhá ve Vaší škole.

Obecně: Z předmětů, ve kterých jsi absenci překročila, bys neměla být klasifikována.

doplněno 03.01.13 01:54:

Oprava: My jsme ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]