Nejste přihlášen/a.
V lednu mi bude 26 a teď v září mám nastoupit do 3. ročníku (závěrečný) na Vyšší odborné škole. A právě proto, že mi bude 26, byc chtěla zažádat o individuální studium, ale problém je ten, že nevím, jestli mi individuál dají až od letního semestru, nebo jestli budu muset individuálně studovat již od zimího semestru.
Ta druhá varianta se mi v žádném případě nevyplatí, protože je pro mě výhodnější zůstat ve škole až do 26.
Jinak je tu ještě jeden problém s jedním přemětem. Jedná se o absolventský seminář a podmínka k zápočtu je mimo jiné smlouva o praxi (koná se v únoru a březnu) a pak také projekt absolventské práce. A to je právě ono, protože dálkoví studenti mají celou praxi i zkoušky posunuty. Praxi na léto, zkoušky na podzim.
A to je právě ten důvod, proč si myslím, že mi individuál od půlky ročníku nepovolí. Máte s tím někdo zkušenosti? Nebo s něčím podobným?
Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.