Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nemohl by mi někdo poradit, kde nalézt výsledky Fyzikální olympiády letošní (50.) ročník kategorie D, nebo s nějakým pomoci?
A jaký pak ta olympiáda má asi význam, když si jen opíšeš výsledky? Nezdá se ti to nefér vůči ostatním soutěžícím?
Mě nejde o to to vyhrát, potřebuju to kvůli rozhodnutí o známce. Domluva s vyučujícím je zlepšení známek těm, co to mají nerozhodně, když odevzdají olympiádu.Pro postup potřebuju mít 3 příklady, mě by na dvojku měly stačit odevzdat dva. Kdybych postoupil, tak se z toho stejně pokusím vykroutit a kdyby se mi ani to nepovedlo, okresní kolo jí od lidí jako já očistí. Nefér se mi to nezdá, výsledky se na internetu objevují každý rok, zhruba týden před posledním dnem odevzdání a minimálně polovina lidí se inspiruje, jenže poslední termín odevzdání je březen, pro mě je to v úterý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.